Par der er forelskede
Kom ud af dit vinterhi og find sommergnisten frem. © Getty Images

Mangler jeres forhold gnisten? Bliv sommerforelsket på 6 nemme måder

Det behøver ikke at være så svært

24. maj 2019 af Amalia Kristiansen

Sommeren er snart over os, og det betyder, at vi kan lette rumpen fra sofaen og lave flere udendørs aktiviteter.

Måske har I været vant til at ligge i hver sin ende af sofaen og se den samme (gode) serie aften efter aften, og det kan godt have slidt lidt på romancen i forholdet. Det kan også være, at du føler dig vinterbleg og tænker det samme om din kæreste. Heldigvis er solen på vej, og der er snart sommerfregner og bare ben over det hele.

Hvis I gerne vil finde sommergnisten frem, så har vi samlet seks bud på hyggelige sommeraktiviteter og romantiske ting, der kan gøre jer forelskede igen.

Par der er forelskede
Bliv sommerforelskede i hinanden. © Getty Images

1. Overrask din kæreste med en picnic

Lav en hyggelig picnickurv med alle hans favoritmadvarer (som du selvfølgelig husker). Han vil blive overrasket over, at du kunne huske, at hans yndlingssodavand er Faxe Kondi, og at han bare elsker Piratos, og det vil helt sikkert give ham en varm følelse indeni. 

Pak et tæppe, en flaske rosé og så er det ellers bare fantasien, der sætter grænser for, hvor turen skal gå hen.

2. Inviter ham i sengen med sexlegetøj

Ja, vi ved godt, hvad du tænker. Vi har lige skrevet, at det var godt at komme op ad sofaen, når solen titter frem. Men en tur i sengen midt på dagen, hvor du overrasker ham med dit nyindkøbte sexlegetøj, vil han nok ikke protestere imod. 

Hvis din kæreste har givet udtryk for, at han gerne vil prøve en bestemt dildo, eller han gerne vil eksperimentere med tantrasex, så overvej, om det er noget, du vil overraske ham med. Han vil med sikkerhed blive helt ekstatisk. Det er dog vigtigt, at du har dig selv med i det. 

Par i naturen
Overrask ham med noget, du ikke plejer at gøre. © Getty Images

3. Gå en tur hånd-i-hånd

Hvis I slentrer udenfor hånd i hånd, mens solen varmer jeres kinder, trætoppene i skoven omringer jer, og fuglene fløjter, så er det i sig selv næsten nok til en forelskelse. Det giver også anledning til at snakke sammen om nogle andre ting, end I snakker om mens hverdagens travle kaos suser forbi. 

Sæt jer på en bænk i skoven og skru op for den hede flirt, mens I snakker om løst og fast, så I virkelig husker, hvad det er, I elsker ved hinanden. 

4. Skriv en sød seddel og efterlad den et uventet sted

Du ved sikkert selv, hvor glad du bliver, hvis han efterlader en sød note på køkkenbordet til dig. Den glæde kan du gengælde, og du kan med fordel gemme den søde eller frække besked et sted, som han ikke forventer, så han bliver ekstra overrasket. Gem den i lommen på hans jakke, så han først opdager det, når han sidder på arbejdet (og kommer til at savne dig). 
Par der er forelskede i hinanden
Nyd hinanden ekstra meget, så I finder forelskelsen frem igen. © Getty Images

5. Tag på en rigtig date

Hvis I har været sammen længe, så er I måske ovre date-stadiet og spiser nu en lasagne fra sofaen i stedet. Men en rigtig date kan altså et eller andet, og den gør helt sikkert noget for den (måske) forsvundne gnist. 

Tag noget fint tøj på, læg en smuk make-up og lad ham invitere dig ud på en fin restaurant. Lad mobilerne blive hjemme, så I kan nyde hinandens selskab og tosomheden fuldt ud.

6. Smut afsted på en anderledes bio-tur

I har helt sikkert været i biografen sammen før, men har I nogensinde været i en vaske ægte drive-in bio? Det kræver selvfølgelig, at én af jer har en bil til rådighed, men stemningen er helt unik, og I kan både nyde filmen og hinanden fra bilen. 

Køb en masse af hans yndlings bland selv-slik og tag en masse dyner med i bilen. I er helt alene i den lumre bil, så det er jo kun tiden, der vil vise, om I kan huske hele handlingen. 

Er han den rigtige for dig? 

Hvis du bliver i tvivl, om han er den rette for dig, så er der nogle tegn på, at du skal gå fra ham, som du skal være opmærksom på. 

Forhåbentlig blusser forelskelsen op igen, når I tilbringer kvalitetstid sammen eller gør ting for hinanden, som I måske ikke har haft tid til i den travle hverdag. De seks ting kan i hvert fald hjælpe til at jeres sommergnist blomstrer, og så er resten op til jer selv. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori