Mikkel og Cecilie
Mikkel og Cecilie i 2009. © Privatfoto

Mikkel skrev “kiggede” i Cecilies gæstebog på Arto – i dag er de gift og har et barn sammen

Den klassiske score-besked fra 00'erne virkede vist ret godt

8. marts 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Som teenager i 00’erne var det lige så almindeligt at oprette en Artoprofil som at eje et par Kawasaki-sko. Selvom vores forældre var skeptiske omkring det populære sociale medie, var vi helt forgabt i, at vi kunne promovere os selv med detaljerede profiltekster, som vores bedste veninde (og anden bedste veninde) havde hjulpet med at skrive – og ikke mindst med billeder af os selv, vi havde taget med blitz ind i spejlet.

Vi brugte Artos gæstebogsfunktion flittigt

Når vi kom hjem fra skole, drønede vi ind og tændte computeren, så vi kunne tjekke, om nogen havde skrevet i vores gæstebog. 

Veninderne skrev ofte lange, søde beskeder a la “minskat. dú bétÿdér áááált for mig, og jeg ved slét ikk', hvád jeg skülle gøre uden díiig, babe. tut og baby 4 evarh.”

Fyrene var ikke så detaljerede i de beskeder, som landede i vores gæstebøger. Ofte blev det den klassiske, flirtende besked “kiggede :i”, som var med til at skabe første kontakt. Det er netop sådan, at Mikkels og Cecilies kærlighedshistorie startede i 8. klasse.

Mikkel skrev “kiggede” i Cecilies gæstebog

I 2006, da Cecilie og Mikkel begge gik i ottende klasse, smed Mikkel en “kiggede”-besked i Cecilies gæstebog på Arto. At den besked blev årsag til, at de i dag er gift og sammen har et barn, havde de 15-årige teenagere sandsynligvis ikke regnet med.

Efter at have skrevet lidt sammen på Arto, fik Mikkel og Cecilie udvekslet MSN-brugernavne og telefonnumre, hvor chatten fortsatte. De mødtes første gang, da Cecilie havde idræt, og Mikkel pjækkede fra samfundsfag for at cykle hen til hende. 

Mikkel og Cecilie
Mikkels og Cecilie kærlighedshistorie startede på Arto. © Privatfoto

I dag er de gift og har en datter

Som så mange andre teenagere brugte Mikkel og Cecilie platformen Arto til at skrive med vennerne og veninderne, tage sjove tests og lave en genial profiltekst (hvis du har glemt, hvordan din profiltekst lød, så se lige disse 20 sjove Artoprofiltekster, der giver dig et flashback til 00’erne.)

Dog gav Arto dem meget mere end det. Mikkel og Cecilie blev nemlig kærester som 15-årige og var sammen i cirka et halvt år. Herefter slog de op, men to år efter bruddet fandt de sammen igen. 

Til september dette år har de været sammen i 10 år. Herudover kan Mikkel og Cecilie glæde sig over at være gift og være stolte over at have titlen som forældre til deres lille datter på seks måneder.

Mikkel og Cecilie
Fra Arto til kimende bryllupsklokker. © Privatfoto

Ægte kærlighed kan opstøves online

Hvis du er en af dem, som ofte hører, at du da ikke kan finde dit livs kærlighed på Tinder eller på andre datingapps og datingsider, så tænk lige på denne søde (og nostalgiske) historie om Mikkels og Cecilies kærlighedsliv, der startede med en simpel besked på Arto for mange år siden. Vi er i hvert fald blevet overbeviste om, at kærligheden kan titte frem overalt. 

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori