“Min kæreste viser ikke længere samme interesse for mig – eller for sex”

Kender du det? Se, hvad andre kvinder råder vores frustrede læser til

9. oktober 2016 af Amanda Vejle

En frustreret læser har bedt om hjælp fra kvinderne på Womans forum, fordi hendes kæreste gennem to år har mistet interessen. Se hendes indlæg herunder – og et af de svar, hun fik med på vejen. 

Hvis du har gode råd, så deltag i ugens dilemma, og hjælp hende og andre kvinder på Womans forum

"Hej alle sammen

Jeg søger nogle gode råd fra jer, der har været i et langtidsforhold. Sagen er den, at min kæreste og jeg har været I et forhold i snart to år nu (Ikke så længe som så mange andre, men på trods af det). Vi bor sammen og det har vi næsten gjort siden vi blev kærester. 

Jeg synes ikke det er det samme mere. Han viser ikke så meget interesse for mig, som han gjorde i starten. Vi har heller ikke så tit sex længere. jeg prøver at snakke med ham om det, men jeg får ikke rigtig noget ud af det, for jeg ved ikke hvordan jeg skal snakke med ham om det – og så får jeg bare sagt noget forkert.

Deltag i ugens dilemma her

Er det normalt i et forhold når man har været sammen så længe? Og hvad kan man gøre for at lave om på det? Synes jeg efter hånden har prøvet alt.

Håber der er nogle der kan hjælpe mig"
- Stine.95 

"Snak med din kæreste - det er den eneste vej frem."

"Min kæreste og jeg har været sammen i 3 år og boet sammen i 2,5 år. Vi har ikke ramt hverdagen endnu, selvom vi både har købt lejlighed og hund, men vi kæmper også begge hårdt for at det ikke sker. Der er selvfølgelige dage og uger der er mere hverdagsagtige end andre, men som udgangspunkt arbejder vi begge hårdt for at bibeholde nyforelskelsen så længe som muligt.

Deltag i ugens dilemma her

Snak med din kæreste - det er den eneste vej frem. Du kan ikke løse det her selv. Det er ikke kun dit forhold, det er også hans.

Gør op med dig selv hvad det er du vil sige. Hvad er problemet og hvordan ønsker du det løst? Skriv det evt ned. Sæt dig ned med ham på et roligt tidspunkt, tv/computer/telefon slukket, og fortæl ham stille og roligt hvordan du har det. Spørg ham om han har det på samme måde. Spørg ham om der er noget i forholdet han er utilfreds med. Snak sammen åbent og ærligt om Jeres tanker - det er ikke kritik af hinanden, det er ikke fordi I ikke elsker hinanden, men fordi I netop elsker hinanden og ønsker at redde forholdet at I skal gøre det.

Det er okay at fortælle en partner at man mangler noget/er utilfreds. Jeg har bedt min kæreste om praktiske ting en del gange - ikke fordi jeg er utilfreds med ham, men nogle af de vaner han har som ung mand der aldrig har boet alene kan bare give mig kriller. Men... han kan ikke ændre på det hvis jeg ikke fortæller ham det. Han kan ikke gøre noget ved det hvis han ikke ved at det er et problem. Det lever vi meget efter herhjemme"
- xxmahaloxx

Deltag i ugens dilemma her