"Min mand besøger prostituerede, og jeg er gravid vores tredje barn..."

Jeg er total rystet. Har aller mest lyst til at skride fra ham... En læser fra Woman-debatten søger svar

19. august 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

"Jeg har aldrig skrevet et sted som denne. Men lige nu har jeg virkelig brug for lidt råd.

Jeg er gift med en skøn mand. Vi har været sammen i 10 1/2 år og gift i 6 år af dem. Vi venter nu vores 3. barn. Jeg har i denne uge fundet ud af, at min mand for godt et år siden har besøgt en luder. Jeg har også fundet ud af via hans kammerat, at de for en måned siden, da de var udenbys, var de henne ved en luder igen. De gennemførte det dog ikke, da kammeraten ikke ville, da de pludselig stod ved døren.

Kammeraten er lidt rystet over, min mand kunne finde på det, når han har os derhjemme. Han kunne fortælle flere historier .Jeg er total rystet. Har aller mest lyst til at skride fra ham, hans kammerat siger, jeg ikke må hverken sige noget til ham eller tage en forhastet beslutning. Vi er ellers en lykkelig familie med rigtig tit god sex. Jeg kan bare mærke det har gjort noget ved mig og min selvtillid. Føler mig slet ikke god nok.

Hvad skal jeg gøre?”

Lottemus123456

Deltag i ugens dilemma lige her 

"Først og fremmest kæft en øv-situation du er i. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, hvor dårligt du må have det.

Du ER god nok – måske bare ikke god nok til ham, og dog du er vel god nok til, at han har villet have du er mor til hans børn, og god nok til at blive gift med, og god nok til at være sammen med. Men helt ærligt hvis han ikke er lykkelig og føler, du er nok, så burde han da ikke spilde sit liv med at være sammen med dig, og han burde SLET ikke spilde DIT liv.

Det er svært at svare på uden at kende jer, men jeg vil sige, du har kun 1 liv. Husk det. Og det er stunder som det her, der definerer, hvordan dit liv skal forme sig.

Der er mange metoder, og ingen kommer nok til at være den helt rigtige beslutning.
Du kan få vennen til at få din mand til at sige sandheden til dig.
Du kan være ligeglad med, om vennen ikke vil røbes og så simpelthen konfrontere din mand med, at du ved, hvad han har gjort, og så spørg hvorfor, og hvordan I nu skal komme videre. Men vigtigst fortæl ham, hvordan DU FØLER dig nu, det kan han relatere til, og er han kold, jamen så skal I ikke være sammen.
Du kan vælge at være ligeglad. Men husk du er et forbillede for dine børn, og jeg ville aldrig have en mor, der er blevet mere ked af sig selv og blev pga. børnene eller et trygt ægteskab.

Igen det er en møgsituation, og du skal gøre, hvad du mener, du kan leve med i det lange løb. Men han er sgu unfair, at han tror den slags hemmeligheder bare skal holdes, og at prostitution er fair, når man er gift."

Fregnen

Deltag i ugens dilemma her