Skænderi i parforhold
© iStock

Sådan håndterer du hans eks

“Vær sød – det er dig, der har fat i den lange ende!”

13. november 2016 af Redaktionen

Insisterer din kæreste på at beholde ekskæresten som veninde? Det kan sagtens gå fint, uden det ender ud i en drastisk situation, hvor din kærestes eks begynder at stalke dig på de sociale medier

Vi har spurgt tre mænd, hvordan vi bedst håndterer de famøse (og måske lidt frygtede ekskærester), og her er deres råd:

LYT: Få den sande historie om, hvad der skete mellem dem, og hvorfor de skiltes

MØD: Få din kæreste til at lave en kaffeaftale mellem dig og hans eks. Hvis hun og din kæreste virkelig kun er venner, vil hun garanteret gøre sig umage for at komme på god fod med dig. Er hun uvenlig eller nedladende, er hun enten stadig forelsket i ham eller bange for, du vil såre ham. Vær sød – det er dig, der har fat i den lange ende!

BED OM BEKRÆFTELSE: Hvis din kæreste insisterer på at mødes med sin eks uden dig, er du i din gode ret til at bede om ekstra bekræftelse. Det er naturligt at være lidt paranoid i starten. Bed ham om at ringe til dig, så snart han kommer hjem. 

4 tegn på, at hans eks er en trussel 

MEGET SNAK: Hvis vi mænd flirter med en kvinde, kommer vi nemt til at tale om hende hele tiden. Så hvis din kæreste pludselig begynder at nævne sin eks i hver tredje sætning, kan det godt være et faresignal.

INGEN SNAK: Hvis eks’en plejer at være normalt samtaleemne, og han pludselig ikke vil snakke om hende, skal du være opmærksom.

FACEBOOK: Hvis han pludselig bliver venner med hende på Facebook (og måske ovenikøbet bruger Facebooks nye hemmelige beskedfunktion?), skal du lige holde øje. Det samme gælder, hvis hun pludselig spammer ham med sms’er.

BOOTY CALLS: Telefonopringninger midt om natten er et tydeligt tegn på, at hun i hvert fald ikke er kommet over ham. Tag en snak med din kæreste om, hvor han står i forhold til hende.

Artiklen er tidligere bragt i magasinet og skrevet af Rikke Hovn Poulsen

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Læs mere her