Sådan ville mændene løse dit dilemma: "Min kærestes venner kan ikke lide mig"

Er det muligt at vende deres opfattelse af dig, eller er løbet kørt?

16. februar 2016 af Maria Jensen

Så er det blevet tid til, at vi skal høre mændenes tanker om en kvindes dilemma. Mænd ser ofte anderledes på tingene, end vi kvinder gør, og det er egentlig en rigtig positiv ting, fordi det betyder, at deres tanker og råd kan være yderst brugbare for os. En af vores læsere står i en virkelig nederen situation med sin kæreste, og hun har derfor spurgt mændene om hjælp: 

“Hvad skal jeg stille op? Min kærestes venner kan ikke lide mig og opfordrer min kæreste til at droppe mig. De har aldrig mødt mig, men de har selvfølgelig dømt mig ud fra en diskussion med min kæreste, som han har berettet om. Har svært ved at være ligeglad med, hvad de synes, da de betyder meget for ham.”

- Anonym

Står du selv i en lignende situation, eller er du bare nysgerrig efter at få et indblik i mændenes tanker? Så læs med her, hvor mændene giver deres bedste råd til at løse situationen. 

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.