Sexblog: Årsdag med kæresten – så meget har forholdet ændret sig fra start til nu

© iStock

Kære Læsere

Min kæreste og jeg har snart et årsdag sammen, og i denne anledning har jeg haft en masse tanker oppe og vende omkring vores parforhold. Jeg har gået og spekuleret lidt på, hvad der egentlig sker med ens parforhold efter første år sammen og har derfor valgt at lave tre ”thumps up” og tre ”thumps down” med fordele og ulemper ved et længerevarende parforhold.

Tre ulemper

1 – Når han ikke længere spiser dig, som han plejer

Starten af et forhold er ofte lig med altoverskyggende forelskelse. Denne forelskelse bød på masser af vellyst både nat og dag. Skønhedssøvn var overflødigt. Pligter var overflødige. Især opvasken, din mors bekymrede ‘nummer syv voicemail’, din skraldespand, som breder hæslige dampe, eller det faktum at du ingen rene trusser har tilbage. Dem skal du alligevel ikke bruge til noget. Hanky panky all night. Jeg drømmer mig tit tilbage til dengang, hvor min kæreste ikke kunne holde fingrene fra mig. Det kan han sådan set stadig ikke, men nu er det mere for at grine over, hvordan mine bryster lyder når han klasker dem sammen, eller hvor sjovt det er, når han puster luft op i fjappen på mig og trykker mig på maven, så der kommer pruttelyde ud af den…

2 – Mænds utrolige evne til at udskille diverse gasser

Dette har min kæreste sådan set gjort fra dag 1 i vores forhold, men jeg kan ikke undgå at påpege, at mængden af ildelugtende gasser er tiltaget en del siden. Jeg synes selv, at jeg er rimelig tolerant, men min kærestes prutter er ikke ligefrem af den milde slags – og hører for den sags skyld heller ikke til de sjældne. Dog påvirker det ikke, hvor meget jeg har lyst til ham. 

3 – Der går nemt to uger mellem sex

Dette er egentlig en lidt blandet ting for mig. Jeg kan ofte og tit savne mere fysisk intimitet med min kæreste, men samtidig er det en hel naturlig ting. Nogen gange kan det bare ikke lige lade sig gøre at flette en omgang ind mellem vasketøjet og job, og det kan ofte gøre mig temmelig deprimeret, at vi ikke får dyrket så meget sex længere. Livet kommer bare ofte i vejen, om det så er alt for mange lektier, pligter, opgaver, job, rengøring, you name it..

Tre fordele

1 – Når Hanky Panky når et helt nyt niveau

Sex efter et år i et forhold slet ikke det samme som i starten. Vi har efter et års tid nået utroligt mange nye oplevelser. I vores forhold er vi trygge, og sammen tager vi nysgerrigt fat på alle hjørner af fortolkede versioner af sex. Lige fra snak om swingerklub til udførte trekanter – eller bare helt almindelig vaniljesex på en sløv søndag. Se, hvordan en sommerhustur med ‘gode’ venner endte noget anderledes, end vi først havde forventet.

2 – Take me to the orgasm

Fordi vi har været sammen så længe, kender vi efterhånden hinandens kroppe ud og ind, (Høhø)! Han ved, at hvis han kilder mig lidt på klitten, mens han slasker lidt på min hals, er jeg ikke længe om at nå andre højder, og jeg ved, at hvis trækker lidt i frækkerten og sniger en finger mellem benene, så tager tingene pludselig fat… Vi kender altså hinandens yndlings metoder, og nej det gør det hverken kedeligt eller forudsigeligt, hvis man opvejer det med alle de vilde ting, vi ellers finder på. Og det er langt fra hver gang, jeg kommer under sex. Vi har alle dårlige og gode dage, og det har vi erkendt som par. Det bedste er, at vi ikke lader os slå ud af en enkelt dårlig omgang eller to – for vi ved, vi er meget bedre end det.

3 – Hudløs ærlighed

Prutter under sex er sjove. Bumser numsen er ligegyldige. Din behårede blomst er charmerende, uanset hvor stor hårmængden bliver. Efter et år er det gået op for os, at vi begge er mennesker. Jeg synes stadig prutter er pinlige, eller bumser er klamme, og jeg barberer mig, så ofte jeg kan. Men jeg ved, at hvis det skulle ske, jeg ikke får gjort det, ville det være okay og fuldstændig ligegyldigt for min kæreste – og dette er så rart i et forhold.

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide