Sexblog: Er det mere okay at fantasere om andre, hvis du er en mand?

© iStock

De fleste mænd gør det og fortæller gerne om det. De fleste kvinder gør det også, men snakker helst ikke om det. Selvom man er nok så glad, lykkelig og regelmæssigt penetreret i sit parforhold, kan der stadig opstå en tankelyst hos mange kvinder - blandt andet mig selv.

Dette er noget, jeg snakker rigtig meget om med mine veninder i forhold. Er det er okay at tænke og forestille sig, at man har sex med en anden? Det skete for mig selv igen i dag, da jeg er startet et nyt sted og tilfældigvis faldt i snak med en flot, ung mand og tog mig selv i at forestille mig, hvordan hans pik ser ud, hvordan den ville føles eller hele scenariet i kopirummet ved siden af. Men jeg lever i et forhold, jeg er så glad for, og jeg elsker min kæreste, så hvorfor tænker jeg sådan om en fremmed fyr? Desuden har jeg altid haft følelsen af ikke at kunne have sex med en totalt fremmed mand. Jeg ved, jeg ikke ville have det rart bagefter. Men det er heller ikke pointen med de her tanker. Jeg ville aldrig have sex med postdrengen, der kommer hver tirsdag eller latino-pizzabudet fra Just-Eat. Nok heller ikke min nyuddannede sexede læge med de blå øjne… Pointen er fantasien og forestillingen og den pirrende trykken i mine trusser, som jeg alt sammen kan gemme til kæresten derhjemme i trygge rammer.

 

Utroskab i tankerne - mænd versus kvinder

Men som sagt snakker jeg meget med mine veninder om det, for vi er alle forvirrede. Er det okay at tænke sådan om andre mænd, når man er i et forhold? Er det utroskab i tankerne? Min kæreste fortæller mig gladeligt og højtråbende i Netto, om hvad han ville gøre ved ekspedienten, hvis han ikke var i et forhold, og jeg griner og slår lidt til ham uden det egentligt rører mig. For jeg ved, at han aldrig ville gøre det. Men den ene gang jeg gjorde det samme endte det i et skænderi, hvor han blev sur og skuffet, troede jeg ikke ville ham mere, og at jeg nu ville gøre det forbi.

Hvorfor denne forskel i opfattelsen af kvinder og mænd i forhold til utroskab? Mænd må gerne kigge efter andre piger, i hvert fald i mit hoved – han må da glo øjnene ud, hvis det gør ham til et mere tilfreds menneske. Men hvis jeg selv så meget som nævner den pumpede fyr i kiosken i går, så kender jeg hans absolutte reaktion i forhold til total muthed resten af aftenen.

Det er mig et under, hvorfor det skal være så forskelligt for mænd og kvinder.

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Læs mere fra samme kategori