Sexblog: Problemet med kontrolfreaks i et fast forhold

© iStock

Kære læsere

Jeg kæmper en daglig kamp med mit perfektionistiske jeg samt mine skyhøje (og urealistiske) forventninger til mig selv. Jeg er opdraget til at stræbe efter det perfekte, hvor målet er at være en selvstændig kvinde, der har styr på det hele. Jeg vil være en ambitiøs og selvsikker karrierekvinde med en toptrænet krop samtidig med, at jeg er en god kæreste, der disker op med gourmetmad og lækker sex hver aften. Pyh! Bare tanken om at skulle leve op til disse kriterier gør mig forpustet.

Alligevel bruger jeg rigtig meget tid på at prøve. Det gør, at jeg er stor fan af at være i kontrol. Problemet er, at det påvirker mit parforhold. Jeg frygter, at min indre kontrolkvinde ødelægger mit parforhold, fordi jeg bevæger mig længere væk fra målet om at være perfekt i det øjeblik, at jeg valgte at indgå i et fast forhold.

The girlfriend from hell

Frygten for min trang til at være i kontrol forstærkes, når jeg oplever, at min kæreste ikke kan leve op til mine krav. Kom nu ind i kampen mand! Alt jeg forventer, er, at han er en superelsker, der hjælper til med de huslige pligter, så vi har hjemmebagt brød og en pinligt ren lejlighed. Derudover skal han deltage aktivt i den yderst detaljerede planlægning af vores ugentlige aktiviteter. Hvor svært kan det egentlig være?

Det viser sig at være meget svært – nærmest umuligt faktisk. Især fordi jeg samtidig ønsker at bevare min kærestes mandighed. Når jeg som kontrolfreak begynder at styre showet uden at inkludere ham, spiller min kæreste en birolle i mit liv frem for den mandlige hovedrolle, som jeg egentlig ønsker at give ham. Jeg nægter simpelthen at kastrere ham og gøre ham til en ubeslutsom vatpik, der hopper og danser for at indfri mine vanvittige krav. Det gør mig nemlig til den kæreste, som jeg lovede mig selv, at jeg aldrig ville blive.

Lad manden dominere i soveværelset

Det virker måske paradoksalt, at jeg så foretrækker rollen som underdanig i soveværelset, men det giver egentlig meget god mening, Sex er nemlig mit værktøj til at slippe kontrollen. Jeg stiller ikke de samme krav til min præstation på lagnerne, for jeg ved, at så længe manden er interesseret i at knalde mig, har jeg levet op til hans forventninger. Det har medført, at sex er blevet mit frirum, hvor jeg kan glemme alle de forventninger, jeg har til mig selv, samt de ting jeg mener, at jeg skal opnå gennem mit liv for at være god nok.

For at holde kontrolkvinden ude af soveværelset indviede jeg min kæreste i mit behov for at blive seksuelt domineret. Det viste sig, at min kæreste er et naturtalent i rollen som dominant. Hans lyst og evne til at give mig en god omgang smæk og efterfølgende tage mig hårdt uden at spørge først gør mig i stand til at nyde sex med ham i fulde drag.

Som jeg ser det, er der rigtig mange kvinder som mig. Jeg tror nemlig, at ’Fifty Shades of Grey’-serien er blevet så populær, som den er, fordi vi lever i et samfund med rigtig mange kontrolkvinder, som inderst inde længes efter at blive taget af en mand, der ved, hvad han vil have og forstår at kræve det.

Lad manden tage kontrollen – jeg lover dig, at du vil elske det.  

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.