Introvert kvinde
Kan du genkende nogle af situationerne? © Getty images

11 situationer, du kender, hvis din kæreste er ekstrovert, og du selv er introvert med stort I

Det er altid din kæreste, som skal ringe, når I bestiller pizza

5. april 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Dit bud på en perfekt fredag består af en sofa, tæpper, popcorn, Netflix og kvalitetstid med kæresten. Skønt! Det er desværre bare lidt svært, når du har en kæreste, hvor fredag er lig med æblekageshots og bar-crawl

2. Du er helt udmattet efter en lang dag med familiebesøg, kaffeaftaler og arbejde. Din kæreste er derimod helt i hopla og fyldt med ny energi, how

3. “Skat, vi er inviteret til stor fødselsdag hos min grandfætter og hans kæreste hele næste weekend, lyder det ikke fedt?”. Mange nye mennesker i en hel weekend? Nej, det lyder IKKE fedt! 

4. Det er altid dig, som diskret hvisker “skal vi snart gå” til din kæreste, når I er på besøg hos jeres vennepar... Også selvom klokken kun er 21:03 på en lørdag. 

5. Du går i panik, hvis din kæreste pludselig forlader dig til et arrangement, hvor du ikke kender særligt mange. Smalltalk har aldrig været din kop te. 

6. Du finder lidt for ofte dig selv halvt gemt bag din kærestes ryg, når I er ude og handle. Malereksperten i Harald Nyborg kan altså godt virke meget intimiderende at gå hen og snakke med alene! 

7. Din største frygt er at blive friet til af din kæreste på en fyldt restaurant... Eller endnu værre: Til et show, hvor du bliver hevet op på scenen, frygteligt! Så foretrækker du helt klart et mere intimt frieri, hvor det kun er jer to... Og måske nogle røde roser... Uh, og champagne! 

8. Og hvordan brylluppet skal foregå bliver I vist aldrig enige om. Hvis det stod til dig, skulle I fejre jeres kærlighed med nær familie og den inderste vennekreds. Din kærestes drømmebryllup minder derimod mere om et stort kongeligt bryllup med fotograf, en overflod af taler og flere hundrede gæster. 

9. Du frygter din kærestes næste runde fødselsdag (som selvfølgelig bliver en kæmpe fest, eftersom din kæreste er venner med ALLE), for rund fødselsdag er lig med, at du skal holde en tale. En hel festforsamling, som alle kigger på dig? Nej, tak! 

10. Det er altid din kæreste, som skal ringe, når I bestiller pizza... Eller alt andet takeaway for den sags skyld. 

11. I kan seriøst ikke gå udenfor jeres hoveddør, uden din kæreste møder en bekendt. Og så står du der i baggrunden og smiler akavet, mens din kæreste hyggesnakker med Bjarne nede fra jeres lokale fitnesscenter.