Ross og Rachel fra Venner
Selv vores yndlingspar skændes engang i mellem. © Bright/Kauffman/Crane Productions, Warner Bros. Television

12 skøre skænderier, som du og og din kæreste skal igennem

... Og når I ser tilbage på dem, griner I nok lidt

8. juni 2020 af Helene Desirée Jørgensen

1. Når din kæreste absolut skal blande sig i, hvordan du kører bil. Kom nogen til skade? Nej. Så er der ikke noget problem. 

2. Den klassiske “hvad skal vi have at spise i dag?”. Og alligevel ender det altid med en god omgang spaghetti med kødssovs.  

3. Hår i vasken igen? Det kan umuligt være dit...

4. Når I begge ligger i sengen og er klar til at sove – men hvis tur er det til at slukke lyset?  Her er det eneste, I kan blive enige om, at det ville være smart at have en funktion, hvor I bare klappede for at slukke lyset...

5. I er på romantisk date, og den ene af jer synes at det er helt okay at sidde med mobilen fremme. Er den Facebook-video virkelig så vigtig at afspille lige midt i desserten?!

6. Hvilken vej toiletrullen skal vende. Heldigt, at du tisser mere end din kæreste, så du kan demonstrativt kan vende toiletrullen den vej, der naturligvis er den rigtige. 

7. De mange familiefødselsdage på begge sider I skal til – ja, din lyst til at tage afsted er lige så lille som din kærestes, men I er sammen om det her. 

8. Når en af jer (endelig!) kan sove længe, og den anden bliver VED med at snooze alarmen. Er det et monster eller din kæreste, du ligger ved siden af?

9. Når I bare ikke kan få nok af hinanden og synes hinanden er alt for sexede. Det kan faktisk være ret så distraherende. 

10. Når han glemmer at slå toiletbrættet ned. *Suk*

11. Den rigtige måde at sætte i opvaskeren på. Der er kun én måde at gøre det rigtigt på, og det er (selvfølgelig!) din. 

12. Sidst men ikke mindst: Mon der kan presses mere ud af tandpastatuben? Eller er det på tide at købe en ny?

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.