Forelsket kvinde kigger ind i sin kærestes kamera
Du svæver på en lyserød sky.© Getty Images

15 skøre ting, du garanteret kender, hvis dit parforhold er helt nyt

Bare rolig, svigerforældre bliver mindre intimiderende med tiden

17. marts 2021 af Sarah Østbjerg

1. Du har lyst til at fortælle dine veninder, hvor dejlig din nye kæreste er hele tiden. “Og så i morges, ikke? Så skrev han godmorgen, og der var to kyssesmileyer i stedet for en! Er det ikke sødt!?”

2. Du tilrettelægger dine toiletbesøg. Gud forbyde, at du skulle andet end tisse hjemme ved din kæreste.

3. Du synes, din kæreste er den smukkeste i hele verden. Chris Hemsworth go home!

4. Du kan ikke længere helt uskyldigt sige “årh jeg er godt nok lidt træt i dag”. Din kollega vil helt sikkert kigge på dig og tænke, at det er, fordi du har haft sex hele natten.

5. Alting minder dig om din nye kæreste. Du ved godt, du er lidt småirriterende, når du for femte gang hører dig selv sige “ej hvor sjovt, det gør min kæreste også!”, men du kan altså bare ikke lade være.

6. Lige pludselig har du fået helt nye interesser. “Fodboldsøndag, siger du? Det lyder da SÅ hyggeligt."

7. Du tjekker din telefon hele tiden. Det kunne jo være, din kæreste havde sendt en snap af sin frokost!

8. En aften på sofaen med din kæreste er meget mere tiltalende end en aften ude med veninderne. Lad os være ærlige, du var jo alligevel kun på klubben for at tjekke mulighederne ud for et potentielt match.

9. Du svæver på en lyserød sky. Ikke engang, at du bliver sprunget over i kø i Netto, eller at den sidste kanelsnegl bliver snuppet for næsen af dig nede ved bageren, kan slå dig ud.

10. Du elsker bare alt ved din nye kæreste. Det er faktisk slet ikke irriterende, at hun ikke slukker lyset efter sig, eller at han ikke slår toiletbrættet ned. Nej. Ikke det mindste. Slet ikke!

11. Du behøver ikke længere bekymre dig om, hvem du skal have sex med næste gang – eller hvornår det bliver. Win!

12. Du glæder dig til den dag, du ikke længere bliver nervøs, når I skal besøge din kærestes familie. Bare rolig, svigerforældre bliver mindre intimiderende med tiden.

13. Du skal lige vænne dig til den manglende frihed. Det kan altså godt kræve lidt tilvænning, når du er vant til at kunne fylde hele sengen eller bestemme alting selv.

14. Du er faktisk helt overbevist, om at din nye kæreste skal til at slå op med dig, hvis ikke der er en emoji efter HVER besked. Det samme gælder, hvis din kæreste ikke svarer inden for fem minutter.

15. Det er altafgørende for dig, at du vågner før din kæreste. Så du kan nå at børste tænder og tage concealer på, før din kæreste slår øjnene op.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.