Euphoria HBO Nate og Maddy
Du er helt sikkert vant til mange kommentarer.© A24, Home Box Office (HBO), Little Lamb, The Reasonable Bunch

18 ting, du kan genkende, hvis du er kærester med en høj person

Du har indset, at det bare ikke kan lade sig gøre at dele en paraply på den der romantiske måde

10. september 2020 af Henny Müller Dahl

1. Du er glad for, at der altid er en, der kan nå den der kande helt bagerst i skabet. Så er det bare ud med alle stiger og skamler! 

2. Til gengæld tænker du, at en skammel egentlig ville være praktisk, når I skal kysse. Selvom du holder af din daglige læg-træning, er det også liiidt synd, at den anden halvdel i forholdet skal få så heftige rygproblemer.  

3. Du tænker, at det er en kæmpe fordel med en høj kæreste, når du normalt har svært ved at nå den øverste hylde i supermarkedet. Indkøbsturen bliver bare meget mindre akavet, når du slipper for at hoppe op og ned efter den rigtige pose chips. 

4. ... på den anden side er det vildt irriterende, når posen så bliver gemt i det øverste skab derhjemme. Helt ærligt! 

5. Det er en seriøs udfordring at placere små spejle i hjemmet. Enten kan en af jer kun se sin mave, eller kan den anden kun lige med nød og næppe se sin flotte udgroning. 

6. Du har efterhånden indset, at det overhovedet ikke kan lade sig gøre at dele en paraply på den der romantiske måde. Måske ville noget så simpelt som en regnfrakke være vejen frem i stedet. 

7. Det at tage en helt almindelig par-selfie forbliver en umulig opgave. Det KAN simpelthen bare ikke lade sig gøre at få begge hoveder med, uden at vinklen bliver helt forkert. 

8. Du er vant til, at alt i bilen skal justeres, hver gang du skal ud at køre, efter at din kæreste har brugt bilen. Førersædet frem og op, check. Bakspejlet ned, check, check. Det samme gælder i øvrigt højden på brusehovedet – og generelt også alt andet i hverdagen. 

9. Du er blevet vant til at sidde på pladserne med mest benplads, når I er ude at rejse. Det gør altså bare rejsen mere behagelig! Med mindre du er bange for at flyve. Så føles pladsen ved nøddøren altså ikke som den mest optimale. 

10. På den anden side har du vænnet dig til, at din partners ben fylder det hele, når I får tildelt det mindste bord på restauranten. Bare maden er god, går det vel... 

11. Du har for længst glemt alt om rolige gåture og er i stedet blevet ret vild til power-walking. Din kærestes ene skridt svarer til mindst fem af dine, og en hyggelig tur i parken bliver hurtigt til en intens fitnesstime. 

12. I har fundet ud af, at fremtidens huskøb ikke kun bliver en udfordring på grund almindelige bekymringer som banklån, energimærke eller tilstandsrapport. Den virkelige udfordring bliver da at finde et hus med mindst fire meters loftshøjde? 

13. Du frygter, at den romantiske tur i forlystelsesparken i stedet bliver en nervepirrende oplevelse. Mens I sidder der i den vildeste rutsjebane, bliver du pludselig rædselsslagen for, at turen ender med et afhugget hoved. 

14. Du synes, det er mega fedt, at du kan gå i høje hæle hele tiden. Meeen du synes også, at det er lidt mindre fedt at have ondt i fødderne alle døgnets timer. 

15. Du priser dig lykkelig for alle de store t-shirts, du kan sove i. Lidt sværere er det dog at låne de der sweatpants, der bare ser vildt behagelige ud, men som du ikke kan gå et eneste skridt i uden at falde. 

16. Halvdelen af tiden kan du ikke se, hvad din kæreste snakker om. Seriøst, hvorhenne? 

17. Du har med tiden opnået det perfekte, falske grin, som du hiver frem hver gang, nogen joker med din kærestes højde. “Hvordan er vejret deroppe?” er altså lidt brugt efterhånden. 

18. Generelt er du også bare blevet vant til, at folk hele tiden kommenterer jeres højdeforskel. Men du har indset, at højden faktisk ikke har nogen betydning for jeres kærlighed. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.