Hund og mand i sofa
Er din kæreste også en sofakartoffel? Det kender vi alt for godt. © Getty Images

10 ting, du kan genkende, hvis du selv synes, at din kæreste er en lille smule doven

Din kærestes bunke med beskidt tøj må da være vasketøjets svar på Mount Everest!

25. januar 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. I får tilfældigvis altid takeaway til aftensmad på de dage, hvor din kæreste skal købe ind og lave mad. Hmm, det er noget af et tilfælde... 

2. Jeres sofa har efterhånden formet sig helt perfekt efter din kærestes krop. Det er vildt, hvordan næsten alle dagens gøremål kan klares liggende på sofaen. Regninger der skal betales, dagens måltider, hjemmearbejde... Det kunne blive ved. 

3. Du ved altid, hvad din kæreste har spist til morgenmad, frokost og aftensmad, for tallerkenerne bliver aldrig skyllet af, før de ryger i opvaskemaskinen. Røræg med ketchup til morgenmad i dag? Interessant. 

4. Dine gaver fra din kæreste bliver pakket meget kreativt ind i alt fra sølvpapir og aviser til en gammel skotøjsæske. Det er nemlig ikke liiige altid, at din kæreste får købt gavepapir i tide. 

5. Du kan godt glemme alt om weekend-aktiviteter med din kæreste før klokken 11. Brunch klokken ni? Prøv hellere med en frokost klokken 14! 

6. ‘Er det et bjerg, eller er det en vasketøjsbunke?’, tænker du af og til, når du kigger på din kærestes vasketøjs... stol. Det er svært at forstå, hvorfor han eller hun først vasker sit tøj, når det aller sidste par underbukser bliver taget i brug! 

7. Er din kæreste en mand, så er den kradsende smerte ved mødet mellem din bløde kind og din kærestes lidt for lange skægstubbe blevet til hverdagkost. Du finder lidt for ofte dig selv på badeværelse i færd med at smøre creme på dine skrab. 

8. Det er altid dig, der skal tage morgen-gåturen med jeres lille vovse, imens din kæreste snoozer sin alarm for tredje, fjerde og femte gang. Jeres aftale om at dele morgen-gåturen kan du godt skyde en hvid pil efter! 

9. Din kæreste kan slet ikke forstå, hvorfor I ikke bare kan have plastikblomster fremfor levende blomster i stuen. Så slipper I jo for hele tiden at skulle vande dem. Perfekt. 

10. Pas på dine tørre strømpefødder, når din kæreste har været i bad! Det er nemlig stensikkert, at han eller hun ikke har tørret det nu plaskvåde gulv af efter sit brusebad. Så nu er jeres badeværelsesgulv lavet om til et form for hjemme-badeland. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.