Mand og kvinde laver mad sammen
Gør det hyggeligt at lave mad sammen. © Getty Images

12 ting, du kan lave med din kæreste derhjemme

Sluk for Netflix, og lav noget sammen

2. april 2020 af Zenia Andine Kehlet

Nu er det slut med at se de samme serier eller bruge hele aftenen på at diskutere, hvilken film I skal se, uden at blive enige, eller gå i seng, fordi det bliver for sent. Vi har nemlig samlet 10 bud på, hvad I kan lave derhjemme, som I måske ikke plejer at lave.

Der er mange ting, I kan lave, hvis I keder jer. Så hvor skal I starte?

1. Lav en madlavningskonkurrence

Dette kan sagtens tage inspiration i Masterchef, hvor I hver laver en lækker ret, som gerne skal kunne imponere partneren. Dette skal selvfølgelig gerne være lidt udfordrende, hvis I vil vinde over hinanden. Så ingen hjemmelavet pizza... medmindre du ved, det er en sikker vinder.

2. Byg en hule

Tag tilbage til barndommen. Find madrasser, dyner og puder frem, og gå nu i gang med at bygge en lækker, hyggelig hule, hvor I kan være sammen. Her kan I bare ligge og snakke, eller måske I kan læse højt for hinanden fra jeres yndlingsbøger. 

3. Lav hjemmetræning og se, hvem der får mest sved på panden

Lidt konkurrence med kæresten er altid godt – hvem vil ikke gerne vinde og have håneretten? I kan også lave yogaøvelser og finde ud af, hvem der er mest smidig og har den bedste udholdenhed. Det kan der formentlig også komme et godt grin ud af. Derefter kan I altid gå i bad sammen, og det gør jo bestemt ikke noget.  

4. Lav en billedbog/mindebog

Hvad med at lave jeres egen scrapbook med minder, I har sammen, så I altid har mulighed for at kigge tilbage på disse. Det er både hyggeligt at sidde at lave bogen, men bestemt også fantastisk at kigge tilbage i den. 

5. Lav jeres egen kagetapas

Det her må være vores yndlings! Hvilken kage kan I bedst lide? Lav jeres egne kager – bare i små portioner. Det skal netop være for at smage forskellige kager i stedet for at bage en stor eller mange af de samme.

I kan jo forsøge jer med lækre hindbærsnitter, romkugler eller bare nogle lette bageprojekter? Find inspirationen frem og bag.

6. Tegn hinanden

Også selvom I ikke nødvendigvis er gode til at tegne. Det er ikke dét, som det handler om. Det handler netop om at gøre noget sammen, hygge jer og formentlig grine sammen af jeres tegninger, når I er færdige.

7. Spis morgenmad i sengen

Gør noget andet, end I plejer – så hvis I plejer at stå op og spise morgenmad i køkkenet, så lav en lækker morgenmad, og spis den i sengen. Brug tid på at lave det, I bedst kan lide. Lav lækker brunch, og bare hyg jer omkring den morgenmad, I har lavet.

8. Bag og dekorér cookies

Dette er ikke kun virkeligt hyggeligt, og noget I kan bruge lang tid på. Det ender også med at være mega lækkert, når I må spise de cookies, I har dekoreret. Så lav en tyk glasur, og find det flotteste krymmel frem, så er I klar til at dekorere, når kagerne har været en tur i ovnen.

9. Giv hinanden massage

Hvornår har I sidst forkælet hinanden? Find en lækker olie eller creme frem, og massér hinanden på skift. I får ikke kun lov til at røre ved hinanden, I kommer også af med eventuelle spændinger, der kan have bygget sig op.

10. Bestil jeres yndlingstakeaway

Hvad er egentlig jeres livret, når I bestiller mad udefra? Har I tænkt over, om det mon alligevel er pizza, selvom det er dét, I altid ender med?

Tænk over, hvad I har allermest mest lyst til, og så er det selvfølgelig dét, I skal bestille. Det kan kun byde ind til en dejlig aften derhjemme i hinandens selskab. 

11. Snak sammen

Det kan godt være, at denne virker overflødig. Men hvornår har I sidst sat jer ned sammen og snakket? I kan tale om alt og ingenting, så længe I snakker sammen. Så kommer I tættere på hinanden på en anden måde, end I måske ellers ville føle. 

12. Test dig selv

Test dig selv og din kæreste, og find ud af mange sjove ting om hinanden. Det kan I nok få mange timer til at gå med.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.