Kærestepar på ferie
Hvis du har været på ferie med din kæreste, kan du helt sikkert nikke genkendende til disse ting! © Getty Images

9 ting, du helt sikkert kender, hvis du har været på ferie med din kæreste

Lad os være ærlige, vi har alle krummet tæer over nummer 3!

3. september 2021 af Isabella Wedel Hansen

1. Du har rigtig mange ting til fælles med din kæreste, men ikke jeres ferie(døgn)rytme. Nogle gange kunne det være dejligt bare at sove liiidt længere end til klokken 7:30.

2. Selvom du elsker din kæreste, kan I efter 10 døgn i hinandens selskab godt trænge til en lille pause. Ah, det er dejligt endelig at kunne tænde for Too Hot To Handle uden at skulle diskutere det med sin kæreste først! 

3. Små hotelværelser giver ikke meget plads til privatliv på toilettet. Har vi ikke alle sammen prøvet at holde os til det sidste ved tanken om, hvor lydt toilettet på hotelværelset er? 

4. Du har fundet ud af, at din kæreste nok ikke er helt lige så glad for selfies og billeder, som du selv er. Selvom din partner selvfølgelig stiller op hver gang (læs: efter længere overtalelse).

5. I er ikke helt enige om, hvad I skal bruge ferien på. Hvis du bare kunne få lov til at ligge og sole liiidt længere.

6. Pool vs. strand-diskussionen kan give anledning til en del konflikter. Hvorfor forstår din kæreste ikke, at der kan tages meget flottere insta-billeder ved stranden?!  

7. Sol, drinks og let sommertøj sender sexlysten helt i top. Sex on the beach fik pludselig en helt anden betydning…

8. ... og det er en af de helt store fordele ved at være alene på ferie med kæresten. Det er bare lidt mere frækt, når svigermor ikke ligger på værelset ved siden af.

9. Din kæreste ser ekstra godt ud med en god tan og i sit lækre badetøj. Og det er jo bare endnu et argument for, at din kæreste skal lokkes med på stranden i stedet for poolen, så det kan foreviges med et par gode insta-billeder!