Par sidder og snakker
Han fortjener faktisk et stort og rungende tak. © Getty Images

18 ting, du sikkert ikke har takket din kæreste for (selvom du burde)

Tak, fordi han bekymrer sig om dig

16. november 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Tak, fordi han lytter til dine problemer. Selvom det i hans øjne måske bare er en lille bagatel, at din veninde Jytte har købt den præcis samme vinterjakke som dig.

2. Tak, fordi han køber den der yoghurt med jordbær med hjem, som han ved, du elsker. På trods af at hans egen foretrukne er pære-banan.

3. Tak, fordi han siger, du ser brandgodt ud. Også når det er søndag, du har sat håret op i hurtig knold, og du sidder og stener Netflix-serier i en af hans gamle T-shirts.

4. Tak, fordi han får dig til at smile i løbet af dagen – selvom I ikke er sammen. Tænk, hvor mange gange du er blevet tagget i en hysterisk sjov katte-meme på Facebook eller har fået en underlig snap af hans frokost.

Kvinde smiler af telefon i bus
© Getty Images Det er så dejligt, når han minder dig om ham i løbet af dagen.

5. Tak, fordi han prioriterer tid sammen med dig. Du ved jo godt, at det sandsynligvis er lidt sjovere at se en fodboldkamp med gutterne end med dig (medmindre du er en fodboldpige), men alligevel har han altid tid til at lave noget hyggeligt med dig.

6. Tak, fordi han gider at hjælpe dine forældre med et eller andet underligt, som du aldrig selv gad bruge tid på. Det viser bare bare hans dybe interesse i både dig og din familie.

7. Tak, fordi han gør indkøb og flaskeautomatsture til en hyggelig ting at gøre sammen. Alt det, du gjorde alene før ham, er nu federe, fordi I er to.

8. Tak, fordi han ser alt det i fjernsynet, som du gerne vil se. Eller til den her må vi altså sige selv tak – Familien fra Bryggen er jo genialt, og det har han sikkert også selv fundet ud af.

Kærestepar ser tv
© Getty Images Han vil bare gerne bruge tid med dig – også selvom det betyder reality-tv eller tøsefilm.

9. Tak, fordi han bekymrer sig om dig. Han skriver altid til dig, om du er kommet godt hjem eller til eller fra et sted.

10. Tak, fordi han er ærlig, når noget irriterer ham. Hvis han ikke fortalte det, kunne du jo ikke ændre det, vel?

11. Tak, fordi han altid forsøger at give dig et godt råd. Om alt lige fra “Skriv til Lærke, og fortæl hende, at du blev ked af ikke at blive inviteret med” til “Skift du bare gear nu”.  

12. Tak, fordi I holder sammen og begge kæmper for forholdet. Også når I går igennem en svær tid.

13. Tak, fordi han overrasker dig. Blomster, en mælkesnitte på en helt almindelig mandag eller en sød godmorgenbesked gør en verden til forskel.

Mand giver kvinde blomster
© Getty Images Om det er store eller små overraskelser er underordnet.

14. Tak, fordi han aldrig dømmer dig. Når du gerne vil se Vild med dans fredag aften med en kæmpe pose bland selv-slik i favnen, synes han egentlig bare, at du er sød.

15. Tak, fordi han sætter pris på dig. Selvom han måske ikke altid får det sagt.

16. Tak, fordi han er stolt af dig. Og taler om dig, når han snakker med sin familie og sine venner.

17. Tak, fordi han tror på dig. Når du dropper studiet for at vælge en anden uddannelse, når du kaster dig ud i at lave pulled pork fra bunden, eller når du sætter dig et mål om at cykle på arbejde hver dag i en måned.

18. Tak, fordi han er din bedste ven. Og du kan fortælle ham alt lige fra dine dybeste tanker, til at du i dag så en hund tisse op ad en cykel... 

På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men “han” kan til enhver tid udskiftes med “hun” eller "vedkommende".

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.