Rachel og Ross fra Friends.
Selvom mænd ikke altid er lige romantiske, kan vi godt lide dem alligevel.© Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

12 ting, han gør, som han tror er romantisk – men som absolut ikke er det

Nej, du vil ikke kaldes sveskemås efter to uger!

13. september 2018 af Michelle Andersen

1. Han sender blomster efter første date. Ej, det er nu meget sødt. Men lad lige vær' med at lave “en Ross”, ikke?

2. Han ignorerer sine venner til fordel for dig. Indrømmet. Han må (meget) gerne prioritere dig over hans venner en gang imellem. Men for pokker da ikke hele tiden – det bliver både du og gutterne ekstremt trætte af.

3. Han giver dig et fjollet kælenavn alt for tidligt. Nej, det er virkelig ikke sødt, når han kalder dig sveskemås, efter I har kendt hinanden i to uger. Det er seriøst både underligt og flovt. Stop så!

4. Han slås om dig. Ih, det er bare så ucharmerende og uromantisk. Du vil ikke være den præmie, han vinder, når han (måske) har slået modstanderen ud.

5. Han kilder dig. Bevares, det er sødt en gang imellem. Men ikke når han gør det i ti minutter, og det resulterer i, at en af jer får et uheldigt slag i hovedet, fordi du prøver at forsvare dig.

6. Han skriver til dig hele tiden. Men du bliver også fornærmet, hvis han ignorerer dig en hel dag. Ja ja, du ved det godt – det er ikke nemt for ham at finde ud af. 

7. Han giver dig cheesy gaver. Nej, det har aldrig været romantisk at få en bamse, hvor der står ‘I love you’ på maven. Kun i film. Men godt forsøgt, kære mand...

8. Han dukker uventet op hjemme hos dig. Og det skal slet ikke ske den dag, du har en date med dig selv, Netflix, dit mest ucharmerende nattøj og en pose chips...

9. Han vil introducere dig til sine forældre sekundet efter jeres første kys. Det er en misforståelse, at det er romantisk at møde svigerforældrene så tidligt. Det har du seriøst bare ikke lyst til!

10. Han vil flytte sammen efter to uger. Det bliver et ‘nej tak’ herfra.

11. Han overfylder sine sociale medier med kærlige billeder af dig. Du vil ikke være med på hans profilbillede på Facebook, og det er ikke sødt, når han udelukkende lægger parbilleder af jer på Instagram. 

12. Han ringer til dig i en brandert klokken tre om natten. Ja ja, det er da sødt nok, hvis han ringer for at sige, at han elsker dig. Men det ændrer ikke på det faktum, at han vækker dig, og det er ærlig talt skideirriterende. 

Åh, de kære mænd. Selvom de mislykkede forsøg på at være romantiske er lidt kiksede, så må vi indrømme, at vi virkelig godt kan lide dem alligevel. Og det er jo ikke, fordi vi ikke værdsætter det, når de prøver at kaste sig ud i romantikkens verden, for vi ved godt, at de gør det i en god mening!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.