Mand giver kvinde massage
© iStock

Urolig for dit helbred? Derfor bør din kæreste massere dig hver eneste aften

Stress er kun en af de ting, som kan mindskes med lidt massage

13. februar 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Massage er ikke kun en stor fornøjelse at få og at give (mest at få...) Det er faktisk utroligt sundt for dit helbred at blive masseret. Så hvis din kæreste ikke allerede er god til at give dig en omgang god massage, får du her et par grunde til, hvorfor han bør blive det!

1. Ingen hovedpine

Når du bliver masseret, får du løsnet op i dine muskler, og din blodcirkulation bliver sat i sving på grund af stimuleringen. Hvis du lider af hovedpine engang i mellem, bør du derfor få en god omgang massage i ny og næ for at mindske det.

2. Pas på blodtrykket

Kun 10 minutters massage tre gange om ugen kan faktisk hjælpe dig, som har forhøjet blodtryk. Så hvis I skændes, og din kæreste kækt siger “Pas nu på blodtrykket,” så tag ham på ordet! 

Kat gif
© Giphy

3. Ømhed efter træning

Hvis du har trænet, og musklerne er ømme, så er massage den perfekte løsning til ikke at gå helt så underligt dagene efter. 

4. Stress

Jævnlig massage har også en positiv effekt på stress, angst og depression. I en undersøgelse vurderede de niveauerne af stresshormonet kortisol hos 500 personer med stressrelaterede problemer. Det viste sig, at massagen sænkede niveauet med op til 53 procent.

Så næste gang din kæreste ikke orker massere dig, kan du sige, at det ikke er for fornøjelsens skyld, men fordi det er godt for dig! Pas dog på, at han ikke bruger den samme på dig...

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori