Kvinde og mand der er uenige
© iStock

“Vores forhold vil gå i stykker, hvis han ikke accepterer det”

Hvad ville du gøre?

12. februar 2017 af Amanda Vejle

En læser har bedt om hjælp fra kvinderne på Womans forum, fordi hendes kæreste ikke er komfortabel med hendes mandlige venner. Hun er kun venner med mændene, men alligevel forbyder han hende at se dem. 

Hun er i vildrede og ved ikke, om det er urimeligt af ham, eller om hun skal efterleve hans ønske og bryde kontakten til dem. Se hendes indlæg herunder og et af de gode råd, hun fik med på vejen.

Hvis du har gode råd, så deltag i ugens dilemma, og hjælp hende og andre kvinder på Womans forum.

Deltag i ugens dilemma her. 

“Han kan simpelthen ikke acceptere, at jeg ses med mine mandlige venner”


“Hej kvinder.

Jeg står lige nu i en træls situation, hvor jeg er lidt usikker på hvad jeg skal gøre. I 5 måneder har jeg været sammen med en MEGET fantastisk mand (som er 20 år ældre end mig), og vi har ingen problemer overhovedet med at være sammen. Vi har super god kemi, har meget til fælles med hinanden, har super godt sexliv og laver mange ting sammen, når vi har tid, og vi er sindssygt glade for hinanden.

Vi har haft flere kærester før, men vi er meget, meget gladere for hinanden, end vi har været for de andre. Han kommer fra en muslimsk familie (han har valgt at ikke være muslim mere for 20 år siden). Det betyder selvfølgelig, at han har lidt problemer med, at jeg har mange mandlige venner. Jeg har flere mandlige venner end kvindelige. 

Jeg har aldrig været den type, som bare flirter med mine venner eller laver noget med dem. Kun snakke, feste sammen og sådan noget. Jeg foretrækker mandlige venner, fordi jeg tit bliver træt af kvinder hurtigt, da de tit snakker om negative ting, som jeg ikke gider høre på. Det hele har jeg forklaret til min kæreste, og han forstod godt, men han kan simpelthen ikke acceptere, at jeg har så mange mandlige venner, og at jeg ses med dem.

Jeg har hele tiden overbevist min kæreste om, at det altså er ham, som jeg vil være sammen med, og at jeg ikke vil miste mine venner på grund af at han ikke accepterer det. Han står fast... Vores forhold vil gå i stykker, hvis han ikke accepterer det.

Hvad synes I jeg skal gøre? Droppe ham straks? Eller acceptere hans ønske og ikke ses med mine mandlige venner, da jeg er utroligt glad for ham?

På trods af den her uenighed, har vi det generelt rigtig godt sammen. Hvad ville I gøre?”

- Vejletøsen

Deltag i ugens dilemma her. 

“Hvis du ikke sover med dem eller har haft sex med dem, er det da helt ok”

“Hej. 

Jeg synes ikke, du skal acceptere hans ønske, især ikke hvis det bare er mandevenner som du hverken sover med eller tidligere har haft sex med. Jeg synes, det er en meget stor ting at skulle opgive alle sine mandevenner, især når du havde dem, da forholdet startede. 

Han vidste jo ligesom hvad han gik ind til. Men hvad laver du egentlig mere præcist med dine mandevenner?”

- Enit

Deltag i ugens dilemma her.