Kvinde er ked af det
Hvordan kommer du dig over en mand, du stadig gerne vil være sammen med?© Getty Images

Sådan kommer du dig over ham, når du slet ikke har lyst til at komme dig over ham

At have kærestesorger er seriøst forfærdeligt! Især, når du egentlig slet ikke er klar til at give slip...

10. december 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Lider du af kærestesorger? Åååh, hvor vi føler med dig! Tiden læger alle sår, men hvad gør du her og nu, når du savner en mand, som du godt ved, at du er nødt til at komme dig over – men som du faktisk slet ikke har lyst til at komme dig over? 

1. Bandlys de sociale medier

Hvis du savner din ekskæreste, så er det forståeligt, hvis du har lyst til at følge med i, hvad han laver på de sociale medier. Men det gør dig kun mere ked af det, og det får ham alligevel ikke til at vende tilbage til dig. Du holder kun dig selv fast i savnet, mens han kommer videre.  

2. Ingen rebounds

Vi hører den ofte, når vi er blevet nyligt single: “Mød en ny – så glemmer du ham snart, fordi du ser, hvor mange andre søde mænd der er derude.”

Men netop fordi der er SÅ mange dejlige og gode mænd derude, så er nu ikke tidspunktet, hvor du skal møde dem. Du er ikke klar – og det er faktisk uretfærdigt over for de søde mænd. Giv dig selv tid til at sørge, så du rent faktisk kan komme videre, når tiden er til det. 

Kvinde med kærestesorger
De sociale medier kan blot gøre dig endnu mere ked af det. © Getty Images

3. Lav andre ting for at glemme ham

Du skal ikke drukne dine sorger med en rebound, men det betyder ikke, at du ikke gerne må glemme, at du er ked af det – bare en gang imellem.

Saml dine veninder og lav en masse sjove ting, som du har lyst til; en dag, hvor I bare har det sjovt, og hvor I – i et stykke tid – ikke snakker om, hvor ked af det du er. 

4. Du skal ikke kontakte ham 

Selvfølgelig har du lyst til at se ham igen, og hvis det endda er ham, der tager kontakt til dig igen, eller fra starten af foreslår, at I skal være venner, så er det simpelthen så svært at sige nej.

Hvis forholdet virkeligt er slut, så gavner det ingen af jer, at I ses – i hvert fald ikke så længe den ene af jer lider af hjertesorger. Så er det vigtigt, at du er stærk, og få eventuelt hjælp af dine veninder, der kan tale dig til fornuft, når du får lyst til at se ham. 

Kvinde der er ked af det
Forsøg at undlade at kontakte ham.© Getty Images

5. Hold op med at have ondt af dig selv

I starten skal du selvfølgelig have lov til at sørge, og her er det fantastisk med tålmodige veninder, der gerne lytter, når du har brug for at tale om, hvor ked af det du er.

Med tiden er du dog nødt til at acceptere, at uanset hvor ondt det gør, så bliver det ikke bedre af, at du holder dig selv fast i sorgen. Begynd at fokusere mere på din omverden – og lige pludselig har du ikke tænkt på ham en hel dag. 

6. Fokusér på de gode ting

I starten er der intet godt ved et liv uden ham, men med tiden kan det være, at du begynder at se fordelene ved at være single. Nyd din frihed til at gøre, lige hvad du vil, når du vil, at du har meget mere tid til at være sammen med dine veninder, og nyd at flirte med en sød mand. 

Du må gerne savne at være i et forhold, men måske er det netop det, du lærer: At du savner trygheden ved at være i forhold mere end ham – og så er du allerede på vej videre.

Kilde: Elitedaily.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.