That Awkward Moment | Zac Efron i seng med Imogen Poots
© Treehouse Pictures, Aversano Films, What If It Barks Films, FilmDistrict, Ninjas Runnin' Wild Productions, Virgin Produced

10 åndssvage tanker, du har under et one-night-stand

‘Sååå, er det meningen, at vi skal snakke først?’

21. februar 2018 af Amalie Kjær Boel

1. ‘God dag jeg valgte at tage glimmertrussen på.’ Nogle gange tænker du bare det ekstra, inden en bytur – man har vel lov til at håbe på et one-night-stand

2. ‘Nej, nej, nej, jeg har glemt at barbere mig… alle steder!’ Hvis du laver snigeren, kan du måske lige nå ud på hans toilet og lede efter en skraber – det opdager han da ikke? Hvis du normalt ikke barberer dig, må han selvfølgelig bare leve med det! 

3. ‘WOW! Er det mon alkoholen, der gør mig så smidig?’ Du er ret imponeret over dig selv og overvejer stærkt, om det åbner op for en ny karrieremulighed som gymnast for dig.

4. ‘Vil han have noget imod, at jeg kigger i hans køleskab efter?’ Du nåede ikke lige at købe den store menu på McD, inden I tog hjem til ham, så selvfølgelig er du sulten...

5. Kan jeg lade, som om jeg er faldet i søvn? Du føler ikke lige for den mulige akavede stemning, så du ligger dig på siden og begynder at trække vejret meget dybt – du fortjener næsten en Oscar for din rævesøvn.

6. ‘Hvorfor ligger han i ske med mig?’ Det kan være hyggeligt at ligge i ske, men er det nu altid det med en nøgen, fremmed mand, du lige har mødt?

7. ‘Det er den mest rodede lejlighed, jeg nogensinde har været i!’ Du frygter endda, at han måske har et videokamera liggende under en af de bunker, der optager jer.

8. ‘Sååå, er det meningen, at vi skal snakke først?’ Du synes, at stemningen bliver en smule akavet, og du ved ikke helt, om du skal spørge ind til hans livshistorie eller bare smide tøjet foran ham, så I bare kan gå i gang. 

9. ‘Hvordan kunne Samantha Jones få det til at se så casual ud i Sex and the City?’ Du ville ønske, at du bare kunne ‘nedlægge’ mændene på samme måde uden at tænke ekstra over det morgenen efter.

10. ‘Hvorfor vågner han ikke? Jeg har et ‘møde’ i morgen tidlig!’ Ja, dit møde er jo egentlig bare en undskyldning for, at han skal smutte. Den (formentlige) vellykkede forestilling er jo forbi. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.