Kvinder bider i banan
© iStock

10 kvinder fortæller: “Her er vores pinligste oplevelser med blowjobs”

Blowjobs går sjældent hånd i hånd med alkohol, forældre og tandbøjler...

24. maj 2017 af Katrine Vendelbo

1. “Det var mit livs første blowjob og derfor ekstra angstprovokerende! Jeg havde læst en masse i bladene om det perfekte blowjob. Desværre havde jeg ikke fået tips om at skjule min tandbøjle med læberne, mens jeg kørte op og ned ad hans pik. Behøver jeg sige, at jeg aldrig så fyren igen?” 

- Marie-Louise, 23

2. “Jeg havde den lækreste fangst med hjem fra byen, og jeg ville vise ham mine (synes jeg selv) ret så vilde blowjob-skills. Desværre for mig – og især ham – når jeg ikke langt ind i akten, før jeg pludselig kan mærke, at de tequila-shots og mojitos, jeg har fyldt min krop med hele aftenen, vil op igen. Hans mave og min seng bliver derfor på meget kort tid indsmurt i bræk, hvilket vist langt fra kan kaldes en happy ending...”

- Louise, 25

3. “Jeg gav min daværende kæreste et blowjob, som (åbenbart) var så godt, at han kom MEGET pludseligt og meget hurtigt i munden på mig. Min kæreste måtte spæne efter vand og slå mig hårdt på ryggen, indtil jeg ikke længere følte, at jeg blev kvalt i hans sperm.”

- Maria, 20

4. “Jeg var virkelig, virkelig vild med en fyr og ville vildt gerne imponere ham med mine blowjob-evner. Så da jeg gik ned på ham, havde jeg rigtig svært ved at holde igen. Hans stønnen og høje lyde overbeviste mig om, at jeg havde totalt styr på situationen, indtil han skubbede mig så voldsomt, at jeg endte på gulvet. Hans stønnelyde var (åbenbart) resultatet af et sandt smertehelvede. Som jeg påførte hans stakkels pik.”

- Therese, 27

5. “Jeg hev en fyr med hjem fra byen, og selvom jeg ikke kendte ham (eller hans pik), endte han med at få et blowjob. Hans respons på mine anstrengelser var: “Det var godt, men jeg har prøvet bedre.” Shit, hvor skabte det en usexet og akavet stemning, og jeg fortryder inderligt, at jeg ikke spyttede klatten LIGE i fjæset på ham!”

- Tanja, 26

6. “På min og kærestens årsdag besluttede jeg mig for at give ham sit livs blowjob. Jeg lagde alle kræfter i, og desværre var jeg så ihærdig, at min kæbe gik af led midt i det hele. At skulle på skadestuen med sin kæreste på ens 2-års dag og forklare lægen, at det skyldtes et meeeget grundigt blowjob, er til dato det mest pinlige, jeg har oplevet. Og nå ja, svigerfar kørte os til skadestuen... Hurra.”

- Pernille, 22

7. “Jeg havde jagtet den samme fyr i evigheder, og da det endelig lykkedes mig at få ham med hjem i seng, ville jeg belønne ham med et blowjob. Jeg hader at sluge, men fordi han var så overjordisk lækker, besluttede jeg mig for at gøre det alligevel. Desværre nåede spermen kun liiige at komme ind i munden på mig, før jeg spulede den hotte mand til med hans egen ‘juice’. Og så var den hede nat ellers slut.” 

- Line-Sofie, 24

8. “Jeg var virkelig fuld og havde endelig formået at hive ham den søde med hjem. Nu skulle jeg virkelig vise, hvad jeg kunne, og derfor skruede jeg totalt op for dirty talk og charme. Da jeg tog bukserne af ham og så, at hans pik var lidt under gennemsnittet, fløj det ud af mig: ‘Yes, den kan jeg sagtens tage helt ind i munden!’. Jeg kunne have skudt mig selv af skam.”

- Nina, 28

9. “Nytårsaften sidste år blev min kæreste og jeg grebet af en liderlig stemning og søgte ind i et ledigt rum til festen for at ‘hygge’ lidt.  Jeg havde taget champagneglasset med, og så fik jeg den geniale idé at tage en slurk af de gyldne dråber, lige inden jeg tog ham i munden. Han skreg, og pikkemanden blev slap. Sådan noget champagne svier åbenbart ret meget på pikhovedet... Ups.”

- Katrine, 25

10. “Jeg boede stadig hjemme ved de gamle, da jeg gik i 3.g, men det afholdt mig ikke fra at tilbyde weekendens flirt et sted at ‘sove’. Da promillen var høj, faldt jeg i søvn, inden vi nåede at udforske hinanden, og derfor stod den selvfølgelig på morgensex dagen derpå. Jeg gik i gang med et frækt blowjob, og lige da det virkede, som om fyren var tæt på klimaks, gik min dør til værelset op. Dér stod min far – men åben mund og et forskrækket blik, som stadig hjemsøger mig den dag i dag. Undskyld, farmand!”

- Christina, 21

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.