Mændenes sexfantasier
© iStock

10 mænd afslører deres frækkeste sexfantasier

Great... Nu kan vi ikke tænke på andet end nummer 7, når vi kører i elevator på jobbet

20. november 2016 af Redaktionen

Vi har spurgt en række mænd, hvad deres ultimative sexfantasier er. Læs deres ærlige svar, som spænder lige fra forelskelse til sex med kærestens veninder...

1. “Min bedste sexfantasi er forelskelsen. Jeg fantaserer om kvinder, jeg kender, og om hvordan vi forelsker os. Jeg forestiller mig, at vi er så vilde med hinanden, at vi bare MÅ have hinanden. Det handler ikke så meget om, hvordan vi har sex, som at vi bare ikke kan lade være med at kysse og elske.”

- Søren 


2. “Jeg skal til Thailand med min kæreste, og en fantasi, der gør, at jeg kan holde varmen indtil da, er én, hvor hun og jeg har sex mellem fisk, koraller og hajer på 15 meters dybde.”

- Peter


3. “Min kæreste og jeg er ikke spontane omkring sex, men jeg leger med tanken om at overraske hende med fræk sex i badet eller midt i opvasken. Jeg har lyst til at tage hende midt i det hele!” 

- Kasper


4. “Jeg delte de fantasier med min ekskæreste, som involverede hende. Det tændte hende at vide, at jeg fantaserede om hende, når vi ikke var sammen, og hun var med på nye ideer.”

- Lennie 

5. “Jeg vil gerne tage min kæreste hårdt bagfra i et prøverum med et meget lille forhæng, så risikoen for at blive set er ekstra stor. Det mangler da også bare, når hun har kigget på tøj så længe.”

- Theis


6. “Jeg er altid selv med i mine sexfantasier. Enten sammen med min kæreste, hendes veninde eller mine egne veninder. Men ikke de tætteste. Der skal være en vis distance.”

- Kenny


7. “Et lille tryk på nødknappen, og så kunne min lækre kollega og jeg knalde i elevatoren på en helt almindelig arbejdsdag. Jeg får altid den idé om sex på jobbet, når vi kører i elevatoren sammen.”

- Jacob 

8. “En af mine favoritfantasier er, at jeg kigger over hækken og ser min gudesmukke nabo stå i haven og tage sit tøj af. Da hun opdager mig, spørger hun, om jeg ikke vil komme over og massere hende, så det gør jeg selvfølgelig, som den gode nabo, jeg er􏰀...”

- Michael

 

9. “Jeg er tømrer og fantaserer om, at jeg laver køkken for en sexet, lidt ældre kvinde, som kommanderer rundt med mig. Til sidst har vi vild sex.”

- Peter


10. “Tanken om sex med min kærestes veninder er vildt fræk. Jeg vil aldrig indrømme det, men nogle gange tænker jeg på en af hendes veninder, når vi har sex.”

- Mads 


Artiklen er tidligere bragt i magasinet og er skrevet af Karna Bunk-Jensen

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.