10 mænd: “Det allerbedste sted på din krop er...”

Så kigger de altså på andet end bryster og numse

3. oktober 2016 af Redaktionen
Hvis du troede, at mænd kun kigger på bryster og numser, så tro om igen! Vi ved allerede, at mænd kigger efter mange forskellige ting, når de skal finde en kæreste. Men når det kommer til vores krop, er det ikke helt så enkelt. Vi har spurgt 10 mænd om, hvilket sted på vores kroppe de holder mest af, og vi kan afsløre, at de elsker mange forskellige (og lidt underlige) steder.

Vis lidt ryg

“Jeg har altid syntes, at en smuk ryg er det flotteste på hele kvindekroppen – især hvis kvinden har timeglasfigur. Er jeg på date med en kvinde, som har en kjole på, hvor jeg kan se ryggen, pirrer det mig meget mere, end hvis hun er nedringet foran. Det antyder nøgenhed på en meget sensuel måde, og en ryg er aldrig rigtigt uattraktiv.”

- Simon

Bløde ben

“Tonede ben viser, at hendes krop er stærk og sund. Hvis en kvinde har flotte, bløde ben, så
kan jeg ikke holde op med at røre ved dem! Dameben skal helst være fri for hår, men så er der ikke noget bedre end at kysse hende på lårene, bide lidt forsigtigt – og kilde hende lidt i knæhaserne på det helt bløde sted.”

- Nicolai 

ALLE bryster er fantastiske

Bryster er uden diskussion det mest uimodståelige og lækre ved en kvinde. Der er noget ved

bryster – måske ideen om, at de både er moderlige og sexede – som gør os mænd lidt vilde. Mine kvindelige venner brokker sig altid over, at deres bryster er for små eller for store, men jeg skulle hilse og sige, at I ikke behøver at bekymre jer: Får vi først lov til at røre dem, så elsker vi dem.”

- Mads

Langt hår

“Jeres hår er det smukkeste! Det kan både fremhæve jeres uskyldige, pigede side og være så overdrevet kvindeligt. Kvinder med lækkert løst hår er automatisk lidt flottere; jeg får lyst til at røre ved det, dufte til det og se jer kaste med det. Hvis mine kvindelige kollegaer har haft håret oppe hele dagen, men gør det løst til fredagsbaren, er det noget, jeg virkelig lægger mærke til. Det virker!”

- Stig

Et stærkt blik

“Øjnene er mit yndlingssted, fordi de siger så meget: Om du er alvorlig, i pjattehumør eller tændt, om jeg skal kysse dig eller holde mig væk. Jeg kan forelske mig i dig på få sekunder, hvis du har fantastiske øjne.”

- Mads Emil

Pæne arme

“Jeg har altid elsket kvinder med slanke, brune arme. Jeg lægger mærke til en kvindes arme som noget af det første, og der er både noget elegant og lidt sexet ved pæne arme – samtidig med at der nok også er noget moderligt og trygt ved tanken om at blive holdt om.”

- Thomas 

Jeg er en numsemand

“Det er lige meget, om den er fyldig eller lille, for numser er det frækkeste og mest kvindelige, I har. En sexet og lækker numse er en, der ikke prøver at gøre sig mindre eller lade, som om den ikke er der. Jeg ved, at andre mænd er enige med mig, når jeg siger: Bær jeres numser med stolthed – med eller uden tøj på!”

- Søren

En lækker mave

“Maven er min favorit, selvom jeg godt ved, at kvinder ofte selv har et lidt problemfyldt forhold til den. En flad mave er pivfræk – måske endda med en lille navlering i! Hun behøver ikke have sixpack, det handler mere om, at det er sådan et følsomt og blødt sted på jer kvinder. Den er dejlig at nusse og røre ved. Da min kæreste var gravid, var hendes mave jo alt andet end flad,
men jeg har nok taget tyve forskellige billeder af den mave, for hun så simpelthen så flot ud”

- Jeppe

Skrøbelige kraveben 

“Mit yndlingssted er på halsen lige der ved kravebenet. Det er smukt på næsten alle kvinder,
fordi det både er sensuelt og lidt skrøbeligt. Halsen er også meget følsom, fordi huden er blød, så det er et sted, jeg får lyst til at kysse igen og igen.”
- Jens


Røde læber

“I tror måske, at vi mænds blikke altid falder ned på kavalergangen, når I taler, men selv bliver jeg mindst lige så distraheret af en kvindes mund – ikke mindst hvis hun har rød læbestift på! Læber siger utrolig meget om en kvindes personlighed, og der er noget utvetydigt sexet ved læber, uanset om I smiler, spiser, taler eller måske slikker jer om munden. Det er selvfølgelig tanken om, hvad I kan gøre med den mund, der sætter fantasien i gang. Sorry, men sådan er det! Jeg tror absolut ikke, jeg er den eneste, der har det sådan.”

- Michael

Artiklen har tidligere været bragt i magasinet og er skrevet af Maria Denise Christoffersen.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori