Overraskelse i sengen
© iStock

10 overraskende steder, du skal røre ham for at give ham en vild oplevelse i sengen

Forbered ham bare på et forspil, han aldrig har prøvet før...

10. maj 2017 af Amalie Blixt

Præcis ligesom vi kvinder har mænd også nogle ekstra sensitive punkter på kroppen. Disse sensitive punkter hedder erogene zoner, og hvis du stimulerer de rigtige punkter på den helt rigtige måde, kan du sende ham i den syvende himmel under sex.

Alle mænd er forskellige, så prøv dig frem for at finde ud af, præcis hvilke af disse 10 knapper du skal trykke på, for at få din mand helt op at ringe.

1. Ørerne – og specielt øreflipperne

Berøring af hans ører (og specielt hans øreflipper) er en genial og nem – men ofte overset – måde at sætte gang i hans sexlyst. Under forspillet skal du slikke mildt på hans øreflipper og indimellem hviske ham i øret om, hvor meget du vil have ham.

2. Bagsiden af hans knæ og indersiden af hans albuer

Disse steder på hans krop er huden ekstra tynd og sensitiv, hvilket gør den mere følsom over for kys og berøringer. Men pas på med at komme til at kilde ham i disse sensitive områder – hvis han begynder at vride sig eller kæmpe imod, kan det hurtigt give dig en akavet sexskade i form at et blåt øje.

3. Hovedbunden

Lad dine fingerspidser og negle løbe igennem hans hår, så de roligt aer hans hovedbund. Det kan føles uskyldigt, men også utrolig intimt.

4. Linjen mellem lår og balder

Har du nogensinde tænkt over at vende din opmærksomhed mod den lille fold, der markerer overgangen fra hans lår til hans balder? Nej vel? Det skal du måske prøve – det er nemlig et meget følsomt punkt på mandekroppen, så glem det ikke under jeres forspil. Pil stille og roligt ved området med dine fingerspidser, og læg mærke til, om han nyder det.

5. Hans arme

Næste gang I sidder og ser TV en helt almindelig onsdag aften, kan du prøve denne kærlige, men sensuelle måde at få ham ’in the mood’. Massér hans arme hele vejen fra skuldrene til hænderne. Du kan veksle mellem at ae ham let og presse dine håndflader mod hans muskler i armene. Tag dig god tid, og lad ham blive forkælet.

6. Hans hænder

Når du stimulerer hans hænder, kan han ikke gøre noget som helst, og det får ham til at føle, at det er ham, der er i fokus – ham, der bliver forkælet lige nu. Tag dig tid til at massere hans hænder, kysse dem og slikke på hans fingre, mens du kigger ham i øjnene – det skal nok få hans fantasi til at vandre.

7. Brystvorterne

Mænds brystvorter er faktisk ofte ligeså sensitive som kvinders. Bevæg din tunge i cirkler om hans brystvorter, og giv brystvorterne små bid – men pas på med at bide for hårdt! Du kan også prøve at tage en isterning i munden, lige inden du slikker på hans brystvorter, for kulden gør området endnu mere sensitivt.

8. Fødderne

Hans fødder og tæer er fyldt med nerver, og en fodmassage kan derfor sagtens være en del af jeres forspil, selvom ingen af jer har en speciel fetish for fodsex. Sæt dig på hug med hans fødder på skødet, og prøv dig frem i forhold til, hvor hårdt du skal trykke – han skal på intet tidspunkt synes, det gør ondt. Til slut kan du sutte lidt på hver tå for at stimulere området endnu mere (men sørg lige for, at han har været i bad først).

9. Mellemkødet

Hans mellemkød sidder mellem hans pung og hans anus. Det er et meget følsomt sted på hans krop, fordi det har forbindelse til hans prostata. Hvis du masserer området, mens hans penis også bliver stimuleret, kan det få hans orgasme til at føles fantastisk.

10. Hans P-punkt (også kaldet det mandlige G-punkt)

Hans prostata er vejen til hans seksuelle lykke, og den bedste måde at stimulere punktet er ved at massere direkte på det med en finger, mens hans penis også bliver stimuleret. Hans prostata kan bedst nås gennem anus – punktet sidder cirka fem centimeter oppe i ham frem mod hans penis og føles som en lille knude på størrelse med en valnød. Husk renlighed, korte negle, en god sjat glidecreme … og at spørge ham først! Mange mænd (og kvinder) kan føle, at det er en smule grænseoverskridende, men det kan altså give ham en helt fantastisk og intens orgasme.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.