© Screen Gems, Castle Rock Entertainment, Zucker Productions, Olive Bridge Entertainment

10 regler, alle bollevenner skal følge

Regel #1: I er venner, der boller – ikke kærester!

20. april 2017 af Sara Møller Christensen

1. I skal være venner. Den ene halvdel af ordet ‘bollervenner’ indikerer, at I skal dyrke sex, men den anden halvdel hedder ‘venner’ af en grund. Det er nemlig vigtigt, I har andet end sex, der binder jer sammen, så bliv kun bollevenner med en person, som du i forvejen stoler på og kan lide (som en ven – ikke en kæreste).

2. I skal være ærlige over for hinanden. Det gælder både i forhold til præmisserne for bollevenskabet, hvem I ellers ser, hvad I har lyst til i sengen, og hvad I føler for hinanden. Ellers bliver det noget rod.

Se stillingerne, der sender både dig og ham i sexhimlen

3. Hvis den ene af jer har flere følelser, end den anden har, skal I stoppe. Ellers ender det ikke rart for nogen af jer. Husk på, at følelserne ikke på magisk vis forsvinder, jo flere gange I er sammen – de bliver kun stærkere.

4. Bliv aldrig bollevenner med en kollega eller en nabo. Forestil dig det værst mulige, der kan ske – og forestil dig så, at du skal se vedkommende på daglig basis derefter. Knap så fedt.

5. Vær venner uden for sengen, men lad være med at date. Komediefilm og popcorn – go! Middag med stearinlys og violinspiller – no go! For at have en god og tillidsfuld relation kan det være en fordel at lave hyggelige ting sammen, men undgå romantik, hvis I ikke ønsker et forhold (og det er I jo enige om, at I ikke gør, ikk'?).

6. Brug beskyttelse. Kun med en fast kæreste er det en god idé at smide kondomet. 

Få læsernes bedste tips til gummi på den frække måde

7. Begræns putteri og nusning. Det er rart at ligge i ske – det ved alle – men hvis I laver kæresteagtige ting, bliver det svært at have et ikke-kæresteagtigt forhold. En overnatning i ny og næ er ok, men pas på med at kysse, kramme og nusse for meget, og lad være med at lægge tandbørster og underbukser hos hinanden.

8. Se andre mennesker. I skal ikke stoppe med at have antennerne ude efter den eneste ene (eller hvad vi nu skal kalde det), bare fordi I har god sex sammen. I er enige om, at I ikke skal være kærester, og derfor må I også være enige om, at det er ok at være på udkig efter andre.

9. Oplever I jalousi, er det tegn på, at det er tid til at stoppe. Hvis du kan mærke, det stikker lidt i hjertet, når din bolleven går på date med andre kvinder – eller måske endda er sammen med dem – så er det på tide at trække stikket... eller -> se punkt 10.

13 tegn på, at du er forelsket


10. Hvis du udvikler følelser for din bolleven, så sig det. I kan tydeligvis godt lide hinanden, siden I har sex sammen, og måske er I rent faktisk begge klar til at tage forholdet skridtet videre. Hvis ikke, så er det bedre at få afklaring nu, så I kan slette ordet ‘boller’ fra jeres relation og eventuelt fortsætte som venner.

Læs mere om, hvordan du får dig en bolleven.

Du vil (garanteret) også kunne lide