Par i sengen med flødeskumsbikini
Prøv nye tips og tricks i sengen.© iStock

10 sextricks, du bør prøve

Er en bikini af flødeskum sexet eller adr? Vi har sat en modig læser til at teste det – og ni andre tips

13. februar 2018 af Tine Sandorf

1. Flødeskumsbikini – 6 hjerter 

Første reaktion: “Det lyder sjovt og ligetil, og så har jeg nok Danmarks mest flødeskumselskende kæreste, så det må være et sikkert hit!”

Fremgangsmåde: “Jeg lægger mig på sengen og laver bikinien af ganske almindelig piskefløde, som jeg selv har pisket. Jeg tør ikke at rejse mig med den på. Kæresten må komme til mig.”

Konklusion: “Det var rigtig lækkert og superfrækt, for han slikkede på en anden måde, end hvis flødeskummet ikke havde været der. Han gik ikke kun efter de direkte punkter, men for eksempel også uden om brystvorten og på hele brystet. Jeg blev pirret meget. Flødeskummet føltes behageligt og kun en smule klistret.”

LÆS OGSÅ Kan det være svært at blive gravid, efter at jeg har smidt p-pillerne?

Flødeskum i sengen
Tag flødeskum med i sengen!© Getty Images

2. Send et nøgenbillede – 5 hjerter

Første reaktion: “Hey, det har jeg faktisk prøvet før, men det er lige spændende hver gang – hvad skal jeg skrive, hvad skal jeg tage et billede af, og hvordan reagerer han mon? Forventningens glæde er bare den største.”

Fremgangsmåde: “Jeg vælger at tage et billede af mine bryster. I beskeden skriver jeg, at han skal glæde sig til at komme hjem til en omgang lagengymnastik. Han tænker ikke på andet resten af dagen – og det gør jeg heller ikke!”

Konklusion: “Det er frækt at have en hemmelighed sammen en hel dag. Og så gør et laaangt forspil kun vores sex bedre. Det kan anbefales!”

LÆS OGSÅ Afsløring: Disse 3 ting gør dig seksuelt frustreret

3. Iskoldt blowjob – 4 hjerter 

Første reaktion: “Det er et trick, jeg har hørt om før, men en isterning i munden samtidig med oralsex? Det lader til at kræve en ekspert. Min kæreste er lidt bekymret for, om det ligefrem vil gøre ondt i pikken.”

Fremgangsmåde: “Hvordan skal jeg gribe det an? Jeg prøver først blot at afkøle munden med en isterning, inden jeg giver ham et blowjob. Bagefter lader jeg den blive inde i munden imens. Hans favorit er den sidste model. Det giver en større følsomhed, når pikken har været kølet helt ned, og den derefter bliver varm igen, så snart jeg fjerner isterningen.”

Konklusion: “Det var supergodt for ham, og han kom da også tidligere, end han plejer! For mig var det mere besværligt end normalt. Især i starten, da isterningerne var lidt store, føltes det fjollet, og jeg fik ikke den samme nydelse ud af det, som jeg ellers ville.”

LÆS OGSÅ 50 sextricks: Her er mændenes favoritter

4. Dirty talk – 4 hjerter 

Første reaktion: “Kan vi undgå at grine?”

Fremgangsmåde: “Først aftaler vi, hvad dirty talk er for os, og vi bliver enige om at beskrive, hvad vi gør ved hinanden, og hvordan det føles.”

Konklusion: “Vi sagde ting som: ‘Din pik er virkelig stiv og dejlig’ og ‘nu lader jeg min hånd glide over dine bryster’. Det var bedre end forventet! Jeg fik ham til at gøre ting, jeg normalt kun tør håbe på, at han gør af sig selv. For eksempel rørte han min klitoris, for at jeg skulle komme, og jeg bad ham om at røre ved min skedeåbning samtidig. Vores sex blev skræddersyet til vores behov!”

LÆS OGSÅ 11 grænseoverskridende sætninger, du ikke tør sige højt i sengen

Par holder om hinanden
Snak frækt til hinanden.© Getty Images

5. Giv den ring på – 6 hjerter 

Første reaktion: “Jeg håber, at ringen giver en bedre nydelse til os begge to!”

Fremgangsmåde: “Helt ned til roden og med vibrator-dutten opad, står der på pakken. Vi finder nogle stillinger, hvor vibratoren rammer klitoris! Det bliver missionæren og en ridetur.”

Konklusion: “Kærestens orgasme var så stor, at han næsten fik tårer i øjnene! Den stimulerer ikke klitoris særlig meget, men hans begejstring giver den toppoint.”

LÆS OGSÅ Det fortæller hans favorit sexstilling om ham

6. Sex foran et spejl – 1 hjerte

Første reaktion: “Jeg ved ikke, om jeg kan lade være med at fnise, når jeg ser
mine gyngende bryster og os begge to svedende i fuld galop inde i spejlet.”

Fremgangsmåde: “Vi har ikke normalt et kæmpe spejl ved siden af sengen, så vi er kreative og snupper det store spejl fra gangen med ind i soveværelset. Vi må tænke lidt over stillingerne, for vi skal jo begge to kunne se showet i spejlet, hvis vi vil. Det ender med, at jeg rider ham, og bagefter laver vi doggy style.”

Konklusion: “Jeg kom til at grine to gange, fordi jeg nærmest følte, at jeg belurede nogle andre. Det var ret grænseoverskridende, og jeg skulle virkelig tage mig sammen til at kigge ind i spejlet undervejs. Min kæreste syntes, det var mere pirrende at kigge ned på min krop i stedet for at kigge i spejlet. Så der var ikke rigtig nogen af os, der fik noget ud af det.”

LÆS OGSÅ Derfor er det VIRKELIG frækt at dyrke sex på et hotel

7. Dyrk sex i det fri – 5 hjerter 

Første reaktion: “Åh nej, hvad nu hvis vi bliver anholdt for blufærdighedskrænkelse?”

Fremgangsmåde: “Under en gåtur i skoven bliver vi enige om at afprøve tricket. Med bankende hjerter finder vi et træ, hvor vi længe står og lytter, mens vi kysser, så jeg bliver våd, og han bliver stiv. Ingen mennesker? Okay, nu gør vi det! Ned med hans lynlås og det samme med mine bukser og trusser. Så kan vi da få tøjet på hurtigt igen, hvis der kommer nogen. Med bukserne om anklerne læner jeg mig med hænderne op ad træet, mens han trænger ind i mig bagfra.”

Konklusion: “Det var meget pirrende! Imens vi stod der, kunne vi ikke lade være med at tænke på, at vi havde overskredet en grænse. Der var en kildrende fornemmelse i maven, som når man kører i rutschebane. Det gav virkelig et kick! Selve vores sex var også fint. Jeg kom dog ikke, for jeg kan ikke komme, når jeg står op, men han kom. Vi har besluttet at gøre det igen og tage et tæppe med næste gang, så vi kan ligge ned.”

LÆS OGSÅ 10 vanvittigt sexede overraskelser, du kan give ham i aften

Par går tur
Dyrk sex i det fri – men vær opmærksom på, hvor det er lovligt.© Getty Images

8. Boob job (med pikken mellem brysterne) – 3 hjerter 

Første reaktion: “Det plejer at være rigtig lækkert, når mit bryst strejfer hans pik under oralsex. Måske er det det samme med det her trick?”

Fremgangsmåde: “Jeg prøver at lægge mig med min kæreste siddende overskrævs. Det gælder om at holde hænderne samlet over brysterne, så de bliver presset sammen og holder hans pik mellem dem, mens han koncentrerer sig om at bevæge sig frem og tilbage. Men det fungerer egentlig rigtig fint.”

Konklusion: “Blødheden fra brysterne var virkelig lækker for ham, og han var vild med at se pikken bevæge sig mellem mine bryster. Men hvor blev min nydelse af? Jeg skulle bare koncentrere mig om at presse brysterne sammen. Skuffende.”

LÆS OGSÅ 5 topsexede grunde til ALTID at hive glidecremen frem

9. Undertøjsdag – 5 hjerter

Første reaktion: “Det er nok ikke lige i dag, vi skal invitere mormor til eftermiddagskaffe, men ellers et trick, der er let at gå til.”

Fremgangsmåde: “Ned med persiennerne og frem med det frækkeste undertøj. Vi gør rent, laver mad og spiser􏰀... Alligevel kan vi ikke lade være med at pille og kysse.”

Konklusion: “Jeg følte mig mere sexet i undertøj, end når jeg render rundt i mine joggingbukser. Og der var sex i luften! Så da vi ramte soveværelset senere, var vi mere end almindeligt tændte. Skøn oplevelse!”

LÆS OGSÅ Derfor skal du onanere sammen med din kæreste

10. Bind for øjnene – 6 hjerter 

Første reaktion: “Åh, åh... Vil han nu få noget ud af det, når jeg skal tilfredsstille ham helt på egen hånd? Det plejer jo at være ham, der styrer.”

Fremgangsmåde: “Et bind for hans øjne, og så er vi klar! Jeg rører ham ét sted, kysser ham et andet og nusser ham et tredje, inden jeg giver ham oralsex. Hans krop sitrer, og lydene afslører, at han er helt vild med det! På rideturen bagefter er det dog sværere at gøre noget uventet, men jeg prøver da med kys og et bryst mod hans mund engang imellem.”

Konklusion: “Det var meget overraskende, pirrende og spændende. Og selv om det var grænseoverskridende, var det helt klart meget nemmere for mig at tage styringen, fordi rollerne var fordelt fra starten. Og så kunne jeg bare sidde, så det var mest behageligt – uden at tænke på, om jeg så pæn ud, for han kunne alligevel ikke se noget.”

LÆS OGSÅ Sådan ved du, om du er god i sengen

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.