Par i sengen
© iStock

10 spørgsmål, du skal stille for at lære din partner bedre at kende i sengen

Få din kæreste til at spørge dig om de samme ting, og jeres sexliv bliver magisk

26. oktober 2020 af Amalie Blixt

Du kender din kærestes yndlingspizza og hans eller hendes mors pigenavn, men kender du din partner lige så godt seksuelt, som du gør på alle andre områder?

Der er sikkert en masse ting, du gerne vil vide om din kærestes fantasier og præferencer i sengen, men måske ved du ikke helt, hvordan du skal spørge. Hvis du springer ud i det, kan det gøre jeres sexliv 1.000 gange bedre. Så stil disse sexede spørgsmål i aften – også selvom du tror, du kender svaret.

1. “Hvordan kan du bedst lide at onanere?” Måske kan du endda overtale din partner til, at I skal prøve at onanere sammen?

2. “Hvad er din bedste sex-oplevelse?” Det allervigtigste er, at du ikke tager det personligt, hvis oplevelsen ikke var med dig.

3. “Hvad er din vildeste sex-fantasi?” Bare rolig – det betyder ikke nødvendigvis, at I skal gøre hinandens fantasier til virkelighed.

4. “Hvilken slags sex er du i humør til?” Du kender det måske selv: Nogle gange er du i humør til intimitet og nærhed, og andre gange er du i humør til en hård og svedig omgang, hvor din kæreste kaster dig rundt.

5. “Af alle de ting jeg har gjort ved dig i sengen, hvad har været den bedste?” Selvtillidsboost til dig – og måske bliver du overrasket.

6. “Hvad synes du om sexlegetøj?” Sexlegetøj er altså ikke kun for singler…

7. “Hvilke steder på din krop er allermest sensitive?” Din kærestes svar kan overraske – se bare her!

Mand og kvinde sex i seng
Find ud af, hvor han allerbedst kan lide at blive rørt.© Getty Images

8. “Er der et sted, hvor du altid gerne har villet have sex?” Måske er det endda et super sexet sted, du aldrig har overvejet.

9. “Hvilken del af min krop tænder dig mest?” En viden, der både kan give dig mere selvtillid i sengen – og samtidig kan du vinkle din krop, så din kæreste får udsyn til sin yndlingsdel, mens I har sex.

10. “Hvis vi skal lave et sexet rollespil, hvilke roller, synes du så, vi skal prøve?” Her kan I få lidt fræk inspiration til rollespil.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.