Sex i bil
© iStock

10 super gode sexsteder

Få inspiration til at rykke lagengymnastikken ud af dobbeltsengen

7. juli 2016 af Redaktionen

Har du dejlig sex, men er du ved at kede dig lidt over de samme sengerutiner? Så flyt akten ud af soveværelset og udforsk nye steder. Hvordan, tænker du måske? I filmene går det jo altid gnidningsløst. Mand møder kvinde, lysten overmander dem og ender med hed orgasme-fyldt sex opstår i elevatoren, i strandkanten eller i poolen. 

Fortvivl ikke, hvis du ikke ved, hvordan du skal gribe det an. Woman kommer dig til undsætning! 

1. I prøverummet

Sådan gør du: Tag din kæreste med på shopping og find en butik med et lidt afsides prøverum, hvor I kan være nogenlunde i fred. Med andre ord: Lad være at vælge H&M en fredag eftermidag! 

Tag noget tøj med derind og se uskyldige ud, når I går derind. Så snart døren er lukket eller forhænget er trukket for, er det bare med at komme i gang med løjerne. Alt efter, hvordan prøverummet er indrettet er der forskellige ting, I kan gøre. Hvis der for eksempel er en stol, kan han sætte sig på den og lade dig ride ham. Han kan også tage dig stående op ad væggen, hvis den altså står fast og ikke bare er en tynd skillevæg, der er sat op imellem prøverummene. Er der ikke meget plads at gøre godt med, kan du også ”nøjes” med at give ham et blowjob – han vil elske det!

Hvorfor er det godt? Der er altid noget frækt og spændende ved at kunne blive opdaget. Men det allerbedste er, at din kæreste for evig og altid fremover vil elske at tage med dig på shopping, fordi han ved, at han måske lov til andet end at bære alle dine poser...

Tip! I flere forretninger er prøverummene udstyret med knapper, man kan trykke på, hvis man har brug for hjælp fra personalet. På den måde undgår I, at der kommer en eller anden frisk ekspedient og forstyrrer jer, uden I selv har bedt om det. Bare pas på, at I ikke kommer til at trykke på knappen ved en fejl i kampens hede.

2. I opgangen

Sådan gør du: Find en egnet trappe til formålet. Måske er du ikke interesseret i, at din nabo åbner døren midt i legen, så det kan være en god idé at finde en trappe, hvor det ikke får betydning for din egen boligsituation fremover. Find en opgang, hvor trappetrinene ikke er for små og hvor der er god mulighed for at stoppe jeres foretagende, hvis I kan høre, der kommer nogen.

Lad din kæreste slikke dig, mens du sidder på et trappetrin. Lad ham derefter tage dig i den stilling, der er nemmest for jer at komme til. Almindelig missionærstilling er den, der umiddelbart fungerer bedst, men lad fantasien gøre arbejdet for jer.

Hvorfor er det godt? Mange kvinder tænder på at blive opdaget, mens de har sex. Alligevel er det aldrig særlig fedt at blive caught in action, men i opgangen er der god mulighed for at slippe hæmningerne, sætte lyd på og skynde sig at rykke en etage op eller ned, hvis de andre beboere begynder at åbne deres døre.

Tip! Tag en kjole på og lad trusserne blive derhjemme. På den måde kan du hurtigt få dækket dig til, hvis I bliver forstyrret. Og så er det en god idé at gøre det en sen aften eller tidlig morgen, hvor der ikke er myldretrafik på trappen.

3. På skrivebordet

Sådan gør du: Det er i virkeligheden et meget nemt sted, der ikke kræver de store forberedelser. De fleste har et skrivebord eller en anden form for bord i deres hjem. Sæt dig/læg dig på kanten af bordet og bed din mand stille sig foran. Og så er det ellers bare med at gå i gang.

Hvorfor er det godt? Når din mand står op, giver det ham mulighed for at stimulere dig med hænderne eller fingrene, mens I har sex. Så der er stor chance for orgasme! Og så er det bare frækt i sig selv at flytte sex ud af sengen – og skrivebordet sætter frække fantasier i gang. Næste gang, du sætter dig med din bærbare og skal lave en vigtig opgave kan du sidde og nyde tanken om sidste gang, du var på bordet. Faren er selvfølgelig, at du ikke får lavet særlig meget arbejde ved bordet fremover.

Tip! Hvis I vil spice skrivebordslegen lidt op, kan du besøge din kæreste på hans arbejde og gøre det på arbejdsskrivebordet. Dét er noget ingen af jer vil glemme igen!

4. I bilen

Sådan gør du: Kør ind til siden og sørg for, at forbikørende ikke bliver ufrivilligt vidner til jeres lille show. Luk døren til førersædet op, og sæt dig overskrævs på din kæreste og rid ham – men vær klar over, at der ikke er meget plads at gøre godt med.

Du kan også lade ham tage dig bagfra på bagsædet eller køre en almindelig missionærstilling deromme. Hvis I er et øde sted, kan I også stige ud af bilen og gøre det op ad døren eller på kølerhjelmen.

Hvorfor er det godt? Fordi I kan gøre det når I har lyst, og hvor I har lyst! Samtidig kan I køre alle steder hen og være sikre på, at I ikke bliver forstyrrede.

Tip! Det kan være rigtig frækt at have sex i andre transportmidler end jeres egen bil. Overvej for eksempel en taxa, bus eller et tog. God rejse!

5. I køkkenet

Sådan gør du: I køkkenet er der ingen regler for, hvordan I gør det. Alt er tilladt og I kan tage gulvet, bordet og andre møbler i brug. Det handler bare om at nyde hinanden og gøre oplevelsen så fræk som mulig. I har jo køleskab og madvarer lige ved hånden, så hvorfor ikke starte med at smøre hinanden ind i flødeskum eller chokolade?

Hvorfor er det godt? Fordi det er en sexlegeplads lige ved hånden. Køkkenet rummer mange muligheder for frække stillinger via bordplader, møbler, hylder og skabe. Så det er bare med at komme i gang!

Tip! Sørg for, at dine yndlingskopper ikke står fremme, så de risikerer at blive smadret – for så kan det godt slukke for den gode stemning. Det er også en god idé, at opvasken fra i går ikke står og får dine tanker til at fokusere på andet end den dejlige mand, der er i dit køkken og det dejlige sex, I har.

6. I biografen

Sådan gør du: Bestil to billetter og vælg en film, hvor der ikke er mange andre biografgængere. Hvis filmen er lidt sexet er det et plus. Sørg for at komme så langt væk fra eventuelle andre gæster i salen, så I har mindre chance for at blive opdaget. 

Start med at give ham et godt handjob og tænd ham godt og grundigt. Sæt dig eventuelt ned på knæ og tag ham i munden. Hvis du ikke er bange for at blive opdaget, kan du sætte dig på ham og ride ham. Er du lidt mere genert, kan I begge ligge jer ned på gulvet. Sørg for at være så stille som mulige, så I ikke generer de andre, der er kommet for at se film og ikke for at se jeres sexshow.

Hvorfor er det godt? De bløde sæder og mørket kombineret med det forbudte skal nok få jer helt op at ringe. Det er superfrækt, at I skal lægge bånd på jer selv og være stille.

Tip! Vælg en biograf, hvor I ikke kommer så tit. Det er lidt surt, hvis I bliver opdaget og fremover skal se på lumske smil og blikke fra billetkontrollørerne.

7. Til fest

Sådan gør du: Hvad end du pludselig får lyst til din kæreste eller det er en fremmed hottie, du lige har mødt, er der næsten ikke noget mere frækt end at have sex til en fest. (Det er selvfølgelig bedst, hvis du ikke allerede har en kæreste, hvis du får lyst til en fremmed...)

Lad lysten overmande jer og find det nærmeste sted, hvor der er den mindste risiko for, at I bliver afbrudt. Det kan både være en altan, et toilet, et værelse eller hvad der nu lige er i nærheden. Hvis der er mulighed for at låse døren er det det bedste. Men det er kun jeres egen frygt for at blive opdaget, der sætter grænser – og samtidig er den jo også et kæmpe turn on.

Hvorfor er det godt? Fordi det er frækt, at I gør de lige akkurat, når I har lyst til det og bare ikke kan vente med at flå tøjet af hinanden.

Tip! Sørg for, at dit tøj ikke vender med vrangen ud af, når du får det på igen og kør lige fingrene igennem håret, så det ikke er alt for tydeligt, hvorfor I lige har været væk fra festen og kommer storsmilende tilbage.

8. I skoven

Sådan gør du: Pak en picnickurv og et tæppe. Tag i skoven og find et lille afsides sted, hvor I kan være uforstyrrede. Bred tæppet ud og pak madkurven ud. Hyg jer med hinanden og fortæl hinanden om jeres frækkeste fantasier. Når I til sidst ikke kan holde fingrene fra hinanden skal I bare lade jer rive med af stemningen.

Hvorfor er det godt? Sex i naturen er bare helt speciel. Kvinder bliver ofte mere frie i naturen, og derfor byttes de vante soveværelsesroller måske om. En anden fordel er, at en skovtur ofte er om eftermiddagen og ikke om aftenen som soveværelsessex ofte har det med at være.

Tip! Vær ikke bange for at sætte lyd på ude i naturen. Men sørg lige for, at I ikke har fundet et sted, der ligger lige op ad en gangsti eller andre steder, hvor der kommer mange mennesker. For så kan det godt gå hen og blive pinligt.

9. På biblioteket

Sådan gør du: Hvis du skal læse til eksamen eller andet spændende, kan du peppe dit biblioteksbesøg lidt op ved at tage kæresten i hånden og slæbe ham med. Find et afsides sted og begynd at kysse hinanden dybt og inderligt, mens du langsomt gnider dine hænder op og ned ad hans pik. Knap bukserne op og lad jer rive med. Gør lige, hvad I har lyst til – eller måske i virkeligheden, hvad der er plads til.

Hvorfor er det godt? Fordi det er forbudt, græseoverskridende og der er stor sandsynlighed for at blive opdaget. Og så er det bare lidt frækkere at gå på biblioteket for at have sex end for at låne store, tunge fagbøger.

Tip! Lad være at knalde i børneafdelingen – der er ingen grund til at udsætte børn og forældre for den slags. Vælg i stedet en mere passende afdeling. For eksempel erotik.

10. I en pool

Sådan gør du: Vælg en pool et privat sted, hvor der ikke er andre, eller gør det den sidste aften på jeres ferie, så I ikke skal deale med sure gæster eller personale resten af jeres ferie, hvis I bliver opdaget. Spring op på din mand og rid ham i vandet. Vandet bærer nemlig din krop, og du bliver let som en fjer, så det slet ikke er så besværligt, som det måske lyder. I kan også variere den klassiske pool-stilling og han kan tage dig både forfra og bagfra, mens du holder fast i kanten.

Hvorfor er det godt? Mange fantaserer om at have sex i vand. Hvis I gør det i en pool, er der gode chancer for, at I får en dejlig oplevelse. Vandet i en pool er nemlig varmere end havet, og der er ingen mærkelige fisk eller ulækkert tang på bunden.

Tip! Du kan også gøre det i et badekar, et boblebad eller i vandkanten på stranden.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.