Par har sex i sengen
Det kan være træls både for dig og ham, hvis han kommer for tidligt.© iStock

10 tips, hvis han kommer for hurtigt

Læs her, hvordan du får ham til at holde lidt længere i sengen

28. august 2020 af Rikke Hovn Poulsen

Kender du det: Du ligger i sengen, og I er lige gået i gang. Du begynder at blive godt varm forneden. Det begynder at blive rigtig sjovt. Du... hov? Hvad skete der lige der?

For tidlig sædafgang er virkelig en nitte. Men den gode nyhed er, at det (i langt de fleste tilfælde) sagtens kan kureres. Her får du ti tips til, hvad du og din mand skal arbejde på for, at han kan holde længere i sengen.

1. Start-stop-metoden er genial, hvis han skal holde længere i sengen

En super effektiv måde til at holde ham i skak er at få ham til at trække sig ud, når han er lige ved at komme. Lad ham blive ude i 20-30 sekunder, til han er faldet lidt ned (altså ikke bogstaveligt talt), og luk ham så ind i varmen igen. Gentag gerne flere gange i løbet af et knald – det vil gøre, at han ikke kommer for hurtigt.

I starten kan det måske godt virke en anelse distraherende hele tiden at afbryde løjerne. Men inden længe vil han blive bedre til at holde udløsningen tilbage, og der kan gå længere og længere tid mellem afbrydelserne. Du kan også foreslå ham, at han øver sig på metoden, når han onanerer – jo flere gange han gør det, jo bedre kontrol får han over sig selv. 

2. Få ham til at trække vejret

“Træk vejret, Jørgen, træk vejret!”

Tro det eller ej, men noget så simpelt som at trække vejret dybt ind kan forbedre din loverboys udholdenhed markant. Det virker især, hvis grunden til den tidlige udløsning er, at han er nervøs. En anspændt mand vil nemlig ubevidst trække musklerne i underlivet sammen, og det får ham til at komme hurtigere.

Hvis du gerne vil have, at han skal holde længere i sengen, kan du også give ham et glas vin, før I går i gang (men endelig kun et enkelt – hammerstive mænd er ikke kendt for at kunne holde sig, ja, stive ret længe).

Mand pakker et kondom ud
Et kondom under akten kan gøre, at han ikke kommer for hurtigt. © Getty Images

3. Hold længere i sengen med knibeøvelser

Nej, det er ikke kun os, der skal klemme sammen forneden, for at få et stærkt og stramt underliv. Knibeøvelserne er et must for mænd, der døjer med for tidlig sædafgang.

Ved han ikke, hvordan han skal gøre? Så forklar ham, at han skal klemme sammen på samme måde, som når han stopper en tis-stråle, i 5-10 sekunder ad gangen. Han skal gøre det mindst 10 gange om dagen – og hvis han virkelig er entusiastisk omkring projektet, vil det være fint, hvis han gør det 100 gange om dagen. Så skal I nok se resultater i sengen in no time!

4. Kondomer

Den gode, gamle gummihætte er genial i kampen mod ‘tre ryk og en aflevering’. Kondomet nedsætter nemlig følsomheden under sex, og dermed tager det lidt længere tid, før han koger over.

Hvis han er meget hårdt ramt, kan I overveje at anskaffe jer særlige kondomer med en let bedøvnede effekt, der nedsætter følsomheden endnu mere og får ham til at holde længere i sengen. Men overvej lige, om der er andre ting, I kan prøve først – I risikerer nemlig, at de bedøvende kondomer også nedsætter følelsen hos dig, og det er jo ikke meningen.

5. Lad ham onanere først

Jo længere tid det er, siden trykket er blevet taget, jo større er chancen for, at han kommer for hurtigt. Så aftal med din kæreste, at han lige smutter en tur på toilettet et par timer inden sengetid. Ulempen ved denne metode er, at han måske mister lysten til sex senere på aftenen. Så prøv jer frem og se, om det virker for jer.

6. Skift stilling, hvis han kommer for hurtigt

Missionæren er suverænt den mest udbredte sexstilling i den vestlige verden – men den er faktisk ikke særlig hensigtsmæssig for mænd, der kommer for hurtigt. Når han ligger og støtter på armene og bruger musklerne i overkroppen, spænder han nemlig ekstra meget i underlivs-regionen (og det, ved vi jo allerede, er en dårlig idé). 

Så hvis du vil have ham til at holde længere i sengen, kan du prøve at sætte dig øverst, I kan ligge i ske eller han kan tage dig i doggy-style. Der er masser af muligheder for nye sexstillinger...

Kvinde og mand har sex
Prøv med en anden stilling end Missionæren, hvis han skal holde længere i sengen.© Getty Images

7. Tryk på prostata

Det her er en af de lidt mere tricky metoder, men når først I har fundet ud af, hvordan I gør, skulle den efter sigende virke ret godt: Når han er lige ved at komme, skal han trykke på punktet lige under prostata (et lille blødt stykke kød, der sidder mellem anus og pungen). Det kan holde sæden tilbage og få ham til at holde længere i sengen. 

Det kræver et ret stort pres, så det er nok en god idé, hvis han starter med at øve sig, mens han hygger med sig selv. Når han har lært teknikken, kan han tage den med ind i seng – og måske lære dig, hvor du skal trykke på hans erogene zoner.

8. Hold længere i sengen med en penisring

Mange mænd oplever, at de bedre kan styre deres udløsning, hvis de sætter en penisring på penis. Så prøv jer frem – det værste, der kan ske, er, at I har det sjovt samtidig.

9. Klask! 

Uha – det lyder ikke rart. Men til gengæld skulle det være temmelig effektivt: Hver gang, din lover går på toilettet, skal han tage fat om sin penis og enten klaske den fra side til side mod lårene eller slå den mod hånden eller maven. Det skal han gøre 30 gange – ved hvert toiletbesøg! Efter en måneds tid vil følsomheden være lettere nedsat, og I vil kunne mærke forskel i sengen.

Og ja, det gør ondt – men det er ganske ufarligt, og følsomheden vender tilbage igen med fuld styrke, når han stopper med at klaske. Så han får ingen varige mén.

10. Tag en tur til, hvis han kommer for hurtigt

Her gælder samme princip som ved punkt nummer fem: Når først det værste tryk er taget, kan han holde lidt længere. Så hvis han bliver så begejstret, at han kun lige når op at vende i første omgang, bør I hurtigst muligt bevæge jer ud i andet heat (hvilket du forhåbentlig kan trække dig lidt mere sejrrigt ud af).

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.