Sex er skønt. Eller det bør det i hvert fald være...

Virker det som om alle andre har lidt bedre sex end dig? Eller synes du, at den sex, du får, bare godt kunne være lidt bedre? Så læs med her. Woman giver opskriften på, hvordan du får god sex.

10 tips til at pifte missionæren op

Synes du, missionærstillingen er kedelig? Så er det fordi, du ikke har læst vores frække tips!

27. november 2009 af Rikke Hovn Poulsen

Pift missionæren op


Den gode, gamle missionær har været en sikker sengekants-favorit lige siden oldtiden - og med god grund! Det er en let stilling, som alle kan finde ud af uanset smidighed, størrelse og erfaring. Der er masser af kropskontakt og mulighed for at støde godt i bund. Og så er der garanti for kys og øjenkontakt, hvilket er et turn-on for rigtig mange af os.

 

Men netop fordi det er sådan en klassiker (og du har brugt den til hudløshed), kan stillingen godt gå hen og blive en lille smule kedelig. Det behøver dog ikke holde dig fra en god omgang missionær-sex - Woman giver dog 10 tips til en frækkere, sjovere og frem for alt anderledes missionæroplevelse.

Nyd det!

 

Langsom starter


1. Langsom starter
I denne variation af den gammeldags missionær er det først og fremmest manden, der skal opføre sig anderledes, end han plejer, så du er nødt til at instruere ham lidt, før I går til den.

Til at begynde med skal han nøjes med at køre sin pik i små cirkler hen over din klitoris. Bed ham om at starte langsomt og forsigtigt og derefter sætte tempo og hårdhedsgrad lidt op.

Når du er godt tændt, må han komme ind og sige goddag - men ikke mere end et par centimeter. Han skal køre langsomt ind og ud med pikhovedet helt oppe ved skede-indgangen et helt minut eller to. Brug tiden på at kysse og kæle for hinanden imens; det føles for eksempel helt fantastisk at blive bidt blidt i øret under sex. Eller endnu bedre: Få ham til at nynne lavmælt direkte ind i dit øre, vibrationerne er himmelske!

Derefter må han komme et par centimeter længere ind, men ikke helt i bund endnu. Gør det på samme måde som før i mindst et minut.

Nu skulle du gerne være så tændt, at du absolut ikke kan vente længere. Og først nu må han støde helt i bund med al sin kraft. Ååååh...

 

Saksen


2. Saksen
En anden måde at variere missionærstillingen på er at bøje dit højre ben op, så det er på højde med hans venstre skulder, mens dit venstre ben ligger fladt udstrakt på madrassen. Få ham til at sende sine stød op imod indersiden af dit løftede ben.

På den måde kommer det til at føles dejligt stramt for jer begge, og hvis I gør det rigtigt, får du samtidig et behageligt pres på klitten.

 

 

Hovedet ned


3. Hovedet ned
Læg dig på ryggen tværs hen over sengen, og lad dit hoved og dine skuldre hænge ud over madrassen, ned mod jorden, mens han tager dig, som han plejer. Sørg for at have så meget af selve ryggen i madrassen som muligt.

Når hovedet hænger nedad, får du ekstra meget ilt til hjernen. Hos nogle kvinder giver det helt ekstra-ordinære orgasmer - eksperimenter dig lidt frem og find ud af, om det virker for dig.

 

Legetøj


4. Legetøj
En af de største ulemper ved den gammeldags missionær er, at det er svært at stimulere klitoris ordentligt samtidig. Men det er der selvfølgelig nogle smarte sexlegetøjs-fabrikanter, der har tænkt på!

Prøv for eksempel Touche Mystique penisringen, der er en penisring med indbygget vibrator. Den er perfekt til at maksimere nydelsen hos jer begge under en god, gammeldags omgang missinær-sex. Prisen er cirka 135 kroner plus porto på se7enth-heaven.com.

Læs mere om det bedste sexlegetøj.

 

 

Ovenfra


5. Ovenfra
Hvis du ikke har lyst til at tage rekvisitter med i seng, men stadig gerne vil have stimuleret klitoris, skal du få ham til at kravle lidt højere op på dig, end han plejer.

Det nemmeste er, hvis han trænger ind fra samme vinkel, som han plejer. Derefter skal han ganske langsomt rykke sit bækken op mod din mave, så hans pik nærmest bøjer nedad. Nu skal han forsigtigt trække sig frem og tilbage i denne vinkel, mens pikken glider hen over klitoris. Det føles skønt, men du skal passe på ikke at være for voldsom - hans pik er yderst sårbar i denne vinkel, og du har ikke lyst til at give ham en sex-skade, vel?

Hvis I har svært ved at få det til at fungere, kan du prøve at lægge en pude ind under din numse - det skulle gøre det lidt nemmere for ham at komme til. Men det er altså ikke alle par, der kan få denne stilling til at fungere - det kommer blandt andet an på størrelsen af hans udstyr.

 

Op på skuldrene


6. Op på skuldrene
Hvis du vil have ham til at støde så langt i bund som muligt, skal du lægge dine ben op på din lovers skuldre. I denne stilling har hans pik fri adgang til dit g-punkt, hvilket føles rigtig godt for de fleste kvinder.

Men pas på - hvis hans pik er meget stor, kan det komme til at gøre rigtig nas på dig. Start forsigtigt og find langsomt ud af, hvor meget du kan tåle.

 

 

Læg ham i benlås


7. Læg ham i benlås
Prøv engang at slå dine ben omkring hans røv og hold dig fast mod ham, mens han støder ud og ind. På denne måde kan du få mere kraft på dine egne bevægelser frem og tilbage.

Jo længere op mod hans bryst, du placerer din benlås, jo dybere kan han støde (og jo mere fantastiske føles det). Hvis du er heldig, rammer hans skamben samtidig mod din klitoris - slet ikke dårligt!

Denne stilling er et kæmpestort turn-on for de fleste mænd, han bliver helt vild i varmen af fornemmelsen af dine ben rundt om hans krop. Så brug den med omtanke; du risikerer, at han kommer for tidligt.

 

 

Saml benene!


8. Saml benene!
I stedet for at ligge med spredte ben, som du plejer i missionæren, kan du prøve at samle benene, så de er tæt klemt sammen om hans pik. Men den går desværre ikke, hvis hans pik er alt for lille, så får han problemer med at nå hele vejen.

Der er ellers flere fordele ved denne stilling: For det første giver det god mulighed for klitoris-stimulation, fordi han er nødt til at komme ind fra en lidt stejlere vinkel, end han plejer. Og for det andet føles det helt fantastisk stramt for ham.

Hvis det er en lille splejs, du har fundet dig, kan han prøve at samle benene samtidig med dig, så hele hans krop ligger udstrakt oven på dig. Men hvis han er et stort han-dyr på den anden side af de 90 kilo, kan det bestemt ikke anbefales - så kommer det lige pludselig til at handle mere om at få luft end om at få nydelse, og det er altså ikke nogen stor fornøjelse.

 

Storebæltsbroen


9. Storebæltsbroen
Denne variation af missionæren kræver både styrke og smidighed, og det er lettest, hvis din mand er en hel del større (og stærkere) end dig.

Du skal ligge på ryggen på sengen. Din gymnastik-partner skal knæle mellem dine ben, så han sidder på knæ og hviler numsen mod sine lægge og ankler. Nu skal han løfte din underkrop op imod sig selv med sine stærke arme, så din numse hviler mod hans lår. Når du er kommet op på plads, kan du eventuelt slå benene om ham for at aflaste ham lidt.

I denne stilling har han fri udsigt, så han kan se sig selv komme ind og ud af dig, hvilket de fleste mænd finder usandsynligt frækt. Samtidig har du fri adgang til at stimulere dig selv på klitoris, mens I boller.

Hvis stillingen føles akavet, kan I prøve at placere en pude under din lænd - men det er som sagt ikke alle par, der kan få den til at fungere.

 

Tantrisk missionær - for de øvede


10. Tantrisk missionær - for de øvede
De gamle, indiske tantra-mestre havde mange gode idéer - og selvfølgelig handlede en af dem om at spice missionæren op. Som så meget andet tantra-sex kræver denne stilling både øvelse og god fysisk form, men kast jer ud i forsøget, den er super god, når den lykkes!

Få ham til at sidde på knæ på samme måde, som han gjorde under ’storebæltsbroen’. Nu skal du lægge begge dine ben op på den ene af hans skuldre, og i denne stilling skal han trænge ind i dig.

Her masserer pikken siden af din vagina. Det føles anderledes, end når han kommer fra alle mulige andre retninger - og vældig dejligt! Husk at skifte skulder engang imellem, så begge sider af dit indre får masser af opmærksomhed. Mmm...

Læs mere om tantrasex