10 tips til mere (og bedre) sex i hverdagene

Så kan I godt se at få slukket for det Netflix, turtelduer!

26. september 2016 af Redaktionen
Woman har sammen med sexolog og parterapeut Maj Wismann samlet 10 tips til, hvordan I spicer jeres sexliv op i hverdagene.

1. Send et foto

Psst! Er du sammen med din honey nu? Hvis ikke, hvad så med at indlede en sms-flirt, som vil gøre ham mere kåd end en hanhund i løbetid? List ud på toilettet, hiv op i skørtet eller ned i blusen, og tag et close-up-foto af din krop med mobilen. Send billedet til ham med besked om at skrive tilbage, hvad han kunne tænke sig at gøre ved den kropsdel. Så bliver dagen ét langt, lækkert forspil.

2. Brug håndspejlet

Uha, det kan være grænseoverskridende at have sex foran et stort spejl, men du skal ikke snyde dig selv for oplevelsen. Prøv i stedet at tage et lille spejl med i seng, og hold det mellem benene, mens du med fingrene viser ham præcis, hvor han skal røre for at få dig til at spinde. Alene synet tænder ham.

3. Leg med maden

Det er på grænsen til at være en kliché, men det er frækt og lidt forbudt. Køkkenskabet indeholder et væld af smørbare madvarer, som smager endnu bedre, hvis de slikkes af en nøgen krop. Så gå på jagt i køkkenet, og tag dåseflødeskum, Nutella eller honning med i dobbeltsengen. Dekorer hinandens kroppe med lækkerierne, og slik dem af bagefter.

4. Hop i stiletterne

Tårnhøje hæle på støvler og stiletter har en tendens til at gøre mænd ellevilde. Ikke nok med, at hælene vipper rumpetten op i en flot højde, og du får en mere feminin holdning – det er også lidt pornoagtigt på den sensuelle måde. Så næste gang madrassen kalder, kan du smide alt tøjet og iføre dig intet andet end et par stiletter. Så tør vi faktisk godt love, at du vil kunne se hele stjernehimlen i hans øjne. 

5. Blid berøring

Brystvorterne er ultrafølsomme, men af og til tror mænd desværre, at jo mere de trykker, des mere tændte bliver vi. Big mistake! Prøv at lade ham berøre dine brystvorter med pikhovedet, hvor huden er dejligt blød. Det stimulerer dine erogene zoner, samtidig med at det tænder ham at se hans pik gøre dig vild i varmen.

6. Giv læberne volumen

Mænd tænker én ting, hvis de ser et sæt fyldige læber: blowjob, ja! Hvis du ikke er udstyret med et kysseværktøj som Angelina Jolie, kan du gnubbe læberne med en blød tandbørste. Det øger blodcirkulationen, så de svulmer lidt op. Alternativ: Invester i en lipgloss med ingredienser som kanel, chili og ingefær, der får trutmunden til at vokse og glinse frækt. tænder ham at se hans pik gøre dig vild i varmen.

7. Smug dig i pels

Der er noget ekstravagant og sensuelt over pels – også den uægte af slagsen. I selskab med intet andet end bar hud forvandler din pelsstola sig fra Misse Møghe-mølædt til Victorias Secret-sexet, og den kan bruges i sengen. Blide strejf på hans nøgne krop vil vække de bittesmå nerver i huden og gøre ham ekstra følsom og supertændt.

8. Kys kærligt

I kampens hede bliver kys hurtigt noget med en grådig tunge i hele ansigtet. Men prøv at skrue lidt ned for intensiteten og nøjes med at suge ganske let på hans overlæbe. Den blide berøring og de lette sug vil aktivere en masse nervebaner i hans læbe og gøre hans mund mere sensitiv.


9. Hold fræk eftermiddag 

Hvem siger, at sex absolut skal foregå om aftenen? Hvis I alligevel putter på sofaen en grå eftermiddag, er det oplagt at snige et lille hyggeknald ind. Det spontane element gør, at ingen bliver skuffede, hvis det ikke slutter med orgasme- eksplosioner – og det er heller ikke nødvendigvis meningen. Der trænger måske til at blive støvsuget, men i virkeligheden er det nok mere jer, der trænger. Ikke til en støvsugning, men til et rigtig godt knald.


10. Hæv underlivet

En pude under bagen hjælper på sagen! Måske kender du tricket med at placere en pude under lænden, når der er missionærsex på skemaet? På den måde kommer dit underliv højere op, han kan støde dybere og har større mulighed for at ramme dit g-punkt. Men hvad med to eller tre puder? Jo højere dit underliv hæves, desto lettere er det for ham at ramme helt dybt. Aaahh.


Artiklen er tidligere bragt i magasinet og skrevet af Pernille Krogh

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori