kærestepar har sex
Vil du gøre noget godt for din kæreste? Så giv ham en sexet overraskelse. © iStock

10 vanvittigt sexede overraskelser, du kan give ham i aften

Der er ikke noget som en god overraskelse, vel? Og da især ikke, hvis der er sex involveret!

20. juni 2018 af Rikke Hovn Poulsen og Marianne Fischer

Du har helt sikkert lyst til at arrangere noget sjovt, frækt og anderledes for kæresten engang imellem. Men måske kniber det med opfindsomheden og fantasien? Sex og kærtegn behøver ikke være det samme hver gang, så tænk ud af boksen og giv ham en oplevelse, han sent vil glemme. 

Vi har samlet 10 alternative (og frække) måder at overraske ham på. Så er der ingen undskyldning længere!

1. En fræk biograftur

Inviter ham i biografen på en ganske almindelig aften, og giv ham en sexet oplevelse, han ikke vil glemme. Ifør dig en kjole, og tag frækt undertøj på – gerne med hofteholder, silke og masser af blonder. Når I så sidder i biografen, kan du tage hans hånd og føre den langsomt op under din kjole, så han kan mærke dit frække undertøj. 

Tanken om, at du ikke har dit ‘hverdagsundertøj’ på, skal nok pirre ham. Advarsel: Det er ikke sikkert, du får lov til at se filmen færdig.

2. Find hans erogene zoner

Mænd er utroligt fikserede på deres pikke – det er ingen hemmelighed. Men derfor behøver du jo ikke være lige så ensporet!

Vi er alle sammen udstyret med en hel masse erogene zoner rundt omkring på kroppen – selv mænd! Udforsk hans erogene zoner, ved at prøve at røre, kysse, kæle og nusse ham i nakken, ørerne, på underarmene, fødderne, halsen, brystkassen, lårene og så videre. Du kan nemt give ham en erotisk massage, der vil få ham helt i stødet. 

Eksperimentér dig frem og se, hvad der fungerer for din lover. Giv dig RIGTIG god tid, før du endelig kaster dig over pikken og før det eventuelt munder ud i sex. Vi garanterer: Han vil opdage en helt ny form for nydelse. 

Kvinde rører ved mands brystkasse
Pir ham med blide kys og legende berøringer før sex – det vil give ham en sikker nydelse.© Getty Images

3. Frække rekvisitter til soveværelset

Tag små rekvisitter med i sengen, som sætter ekstra fut under sanserne: Prøv at køre en isterning rundt på hans varme krop med din mund. Kil ham forsigtigt med et silketørklæde. Eller tag en mintpastel i munden inden et blowjob.

Tip: Drik en tår varm the, og lad din mund blive så varm som muligt. Tag hans pik i munden, og lad ham mærke heden fra din tunge. Bagefter tager du en isterning i munden, sutter lidt på den og går videre med blowjobbet. Fortsæt med at veksle mellem kulden og varmen – det skal nok gøre ham helt elektrisk! Vil du have mere inspiration til et godt blowjob, så har vi lavet en guide, der vil gøre ham helt vild i varmen. 

4. Giv ham et bad i mørket

Her er opskriften på en super fræk aften, hvor det er dig, der har kontrollen:

  • Sluk alt lyset og rul ned for gardinerne. Det kan godt være, han normalt foretrækker at knalde med lyset tændt. Men det skærper alle de andre sanser, når synet er væk, og som en afveksling er det super frækt.
  • Sæt ham på et håndklæde på badeværelses-gulvet – stadig i mørke. Fyld en balje med varmt vand, bland lidt babyolie i, og vask ham langsomt med en blød svamp over hele kroppen. Leg med svampen og det varme vand mod hans nøgne hud. Mmm...
    Tip: Giv også ham en svamp - så kan I bade hinanden samtidig!
  • Når I begge er rene og velduftende, er det på tide at finde de store badehåndklæder frem. Læg dem på radiatoren, før I går i bad, så de er lune og dejlige at blive pakket ind i. Tør hinanden grundigt – også på de mest intime steder...
  • Nu er det tid til, at I for alvor skal til at koncentrere jer om sex’en – men først et grundigt forspil. Hvis der kommer en smule lys ind udefra, kan I binde tørklæder for hinandens øjne for at gøre mørket endnu frækkere.
  • Bed ham om at lægge sig på ryggen og sprede sine ben så meget, han kan. Sæt dig mellem hans ben uden at røre ham med hænderne eller andre dele af din krop. Begynd med at kysse hans inderlår. Derefter bagsiden af hans knæ. Arbejd dig langsomt gennem hele hans krop – tricket er at gøre det på en made, så han ikke aner, hvor dine læber vil ramme næste gang.
  • Når han er HELT oppe at køre, stiger du forsigtigt op og lader dig glide ned over hans pik. Giv ham en ordentlig ridetur!
  • Nu er det tid til, at du kan slappe af og modtage nydelsen. Lad ham stimulere dig lige nøjagtig, som han har lyst til – efter den tur, du har givet ham, skal han nok være opfindsom! 

5. Tag et morgenbad sammen

Overrask ham ved at hoppe ind under bruseren til ham en helt tilfældig hverdags-morgen og spørg, om han kunne bruge en hånd (men lad være med at gøre det, hvis han i forvejen er kommet alt for sent op – for så kan han godt få problemer med sin chef...). 

Mand og kvinde går i bad sammen.
Hop ind i badet til ham en hel tilfældig morgen – så starter dagen lidt ekstra godt.© Getty Images

6. Lav en sexet skattejagt

Sæt en lille seddel på yderdøren, hvor du instruerer ham i, hvor han kan finde et glas vin. Sammen med vinen lægger du en ny seddel, der fører ham videre rundt i lejligheden til en ny seddel, hvor du beder ham om at smide blusen og sender ham videre til en ny seddel, hvor du instruerer ham i at smide bukserne og så videre... 

Når han er helt nøgen, skal han finde en seddel, hvor der står, hvor han kan finde dig – og så ligger du naturligvis splitterravende kong Hans med en masse tændte stearinlys omkring dig.  

7. Skriv en fræk sms

Forventningens glæde er et af de største turn-ons, der findes! Næste gang, du skal til svigerfamilie-tamtam, kan du sende ham en fræk besked under forretten om, hvad du har lyst til at gøre ved ham. Han vil ikke tænke på andet resten af aftenen – og han skal nok sørge for, at I ikke behøver blive hængende ret mange sekunder, efter desserten er sat til livs!

Hvis han skal ud en aften uden dig, kan du sende ham et billede af din seng og bare skrive ‘vi mødes her senere’. Så kommer han i hvert fald ikke sent hjem.

Tip: Et andet sikkert sms-hit er den enkle tekst ‘jeg har ingen trusser på’ – lige meget om I er sammen eller hver for sig. Du kan se, hvordan du skriver verdens frækkeste sms'er til ham lige her. 

8. Gå nøgen rundt

Mænd er visuelle væsener. Så forkæl hans øjne ved at vandre nøgen gennem stuen engang imellem, ligesom Jennifer Aniston i The Break-up. Det er simpelt – men det virker.

Et andet nøgen-hit er at lave mad iført forklæde – og intet andet. Det skal nok få gang i... gryderne! Er du ikke helt tryg ved tanken om at være nøgen, kan du få tips til at se godt ud nøgen lige her. 

Kvinde med åben skjorte drikker kaffe
Det vil pirre din kæreste på den gode måde, hvis du går nøgen eller lettere afklædt rundt i hjemmet.© Getty Images

9. Snup fjernbetjeningen

List ind i stuen, mens han sidder og ser Simpsons, Top Gear eller noget andet ligegyldigt (men ENDELIG ikke, når han ser landskamp eller noget andet vigtigt – så kan tricket hurtigt få den modsatte effekt på parforholdet).

Snup fjernbetjeningen, uden at han opdager det. Gå ind i rummet ved siden af, tag tøjet af, så du kun står tilbage iført sexet undertøj. Sluk for fjernsynet inde fra det andet rum. Det kan godt være, han bliver irriteret til at begynde med, men synet af dig skal nok få ham på bedre tanker.

Nu, hvor du har hans fulde opmærksomhed, kan du langsomt begynde at smide undertøjet og strippe for ham. Er du rigtig modig, kan du også afslutte med at onanere foran ham. Men husk, hvis det skal være en succes, er det vigtigt, at du også selv nyder ‘showet’. 

10. Leg træt inden sengetid

Lad som om, du er enoooormt træt og vil i seng. Tag alt tøjet af, inden du hopper ind under dynen. Når han kommer ind i seng, tror han overhovedet ikke, der skal ske noget – og derfor får han en dejlig overraskelse, når han finder dig varm og klar. Vil du gerne vide, hvordan du kan gøre hele ugen mere sexet, kan du også læse med her: ‘Sex din uge op'.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.