© iStock

11 grænseoverskridende sætninger, du ikke tør sige højt i sengen

Vil du gerne have ham til at trimme busken, eller vil du prøve at bruge håndjern? Få hjælp til at få sagt de svære ting højt

10. maj 2016 af Maria Greve

Er der ting, der irriterer dig i sengen, eller er der noget, du vildt godt kunne tænke dig at prøve, så skal du tage snakken med din partner. Mænd er ikke tankelæsere, og det er du heller ikke. Men derfor kan der godt være ting, som er svære at snakke om. Vi har teamet op med Jakob Olrik, sexolog og forfatter til bogen Mer (og bedre) sex, som giver dig sine bedste tips til at få tingene sagt: 

1: “Er du ikke snart færdig?”

Sexologen: Hvis han igen og igen kan blive ved i timevis, har han nok et problem med sit udstyr. Tæller du brædder i loftet af kedsomhed, skal du simpelthen bare sige, at du ikke kan mere.

2: “Skal vi ikke prøve noget rollespil i sengen?”

Sexologen: Sig frem, kvinde! Begynd med at fortælle ham om din fantasi, og gør det med en blød og kælen stemme. Beskriv, hvordan du fantaserer om, at han er en bankrådgiver, som en sen aften knepper dig i bankboksen. Vær konkret – så får han nemmere ved at forestille sig det og bliver stangliderlig på ingen tid.

3: “Det er rigtig frækt, hvis du putter en finger i numsen på mig”

Sexologen: Ni ud af ti mænd vil græde af lykke over at høre dig sige det. Sig det, mens I er i fuld gang i sengen, og brug din mest dirty stemme til at stønne din ordre.

4: “Jeg synes, vi skal bruge længere tid på forspillet”

Sexologen: Væk hans indre superelsker ved at kæle for hans ego. Sig, at du elsker, når han rører dine bryster, kysser din mave og pirrer din klitoris. Fortæl, at du tænder på, at han nægter at give dig pik, selv om du trygler. På den måde er der en præmie til ham ved forspillet – nemlig at du bliver kampliderlig.

5: “Gør jeg det rigtigt?”

Sexologen: Lad være med at spørge direkte. Tjek først alle hans signaler: Stønner han, bevæger han underlivet, er pikken stiv? Hvis du stadig er i tvivl, om du gør det rigtigt, så lad ham tage styringen. Bed ham om at føre dit hoved, når du giver blowjob. På den måde får han det tempo og den dybde, han kan lide, og du slipper for at stille et akavet spørgsmål, som kan dræbe stemningen.

6: “Synes du, jeg smager grimt forneden?”

Sexologen: Glem ideen om, at du skal smage af intet. Faktisk er din duft langt mere pirrende for en mand, hvis du ikke har været i bad de seneste par timer – det får lysten til at rase i ham! Så glem tanker om lugt og smag – han elsker det!

7: “Kan du prøve at holde lidt længere?”

Sexologen: Er du træt af, han stønner sin orgasme ud, inden du får trusserne af? Så skal han vide det. Vær positiv: Sig, at du elsker sex med ham og ville ønske, det kunne vare endnu længere. Foreslå, at I bruger nogle stopteknikker, når I dyrker sex. Hold en finger på hans mellemkød, så kan du mærke impulser, når han er ved at komme, og nå at stoppe ham, så han kan tage en pause.

8: “Jeg kan ikke få orgasme”

Sexologen: Mænd er konkurrencedyr, og det er din fordel her. Vend situationen til noget positivt ved at sige: ‘Jeg har faktisk aldrig fået en orgasme’. Hans vinderinstinkt vil straks blive tændt, og han vil se det som sin mission at være manden, der giver dig din første orgasme.

9: “Nej, det var egentlig ikke særlig godt for mig”

Sexologen: Don’t say that! Medmindre du gerne vil se en voksen mand græde og ligge i fosterstilling, skal du bare lyve dig ud af det, når han spørger, om det var godt for dig. Brug bløde vendinger som ‘det var dejligt’, og kom så med forslag til, hvad du godt vil prøve. For eksempel at du rigtig gerne vil prøve at ride ham (så kan du styre bevægelserne bedre).

10: “Hvordan får jeg den til at blive stiv igen?”

Sexologen: Blød pik er ikke lig med trist pik. Tro for guds skyld ikke, at pikken bliver slap, fordi du gør noget forkert, eller fordi han ikke tænder på dig. Pikken kan sagtens blive blød, mens I er i gang i sengen, og det kan godt være, han ikke ved præcis hvorfor. Spørg ham, hvad han har lyst til, du gør ved ham, og lad ham styre dine hænder og dit hoved, indtil han er hård igen.

11. “Klitoris sidder to centimeter længere oppe”

Sexologen: Han er klodens bedste elsker, mens han kæler for din klitoris􏰀... Tror han! Du kan gøre to ting. Det ene er at føre hans hoved eller fingre. Når han slikker dig, vil han synes, det er superfrækt, hvis du tager styringen og fører hans hoved rundt. Det andet er at lave en konkurrence i anatomi. Spred benene, og giv ham et point, hvis han kan nævne, hvor de ydre skamlæber sidder, hvor dit g-punkt sidder, hvor klitoris er og så videre. Får han fem point, vinder han et blowjob. På den måde får du undervist ham i din krop på en sjov måde.

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.