Stella Carlin fra Orange Is The New Black
© Netflix, Orange Is The New Black

13 geniale sextips fra lesbiske kvinder

Tag en isterning i munden, og lad din mund blive iskold...

9. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Nogle sextricks kan være virkelig sindssyge, mens andre er utrolig brugbare. Lige meget om du er til kvinder, til mænd eller til begge dele, så er der helt sikkert et par gode råd at hente her, hvor vi er blevet indviet i en række geniale sextips fra lesbiske kvinder. Og selvom du har en mandlig kæreste, kan du måske få ham til at forkæle dig med nogle af disse lækre tricks? 

1. Pir, dril og forfør

Forspillet står i forførelsens tegn, hvis I rører hinanden over hele kroppen – med undtagelse af 'dernede'! At I på den måde driller hinanden og bygger stemningen stille og roligt op er enormt pirrende. 

Hvis du får at vide, at der er noget, du ikke kan få, så vil du bare have det ENDNU mere. Det samme gælder altså med din sexpartners krop! 

2. Ingen kontrol

Bind din partners håndled sammen, så hun slet ikke har kontrol over, hvad du gør ved hende. At den ene af jer har afmagt, mens den anden har den fulde kontrol kan virkelig være frækt. 

3. Slik hende, mens hun står op 

Tag langsomt tøjet af hende, mens hun står op. Når du har taget trusserne af hende, så slik hende helt nede fra lårene og op – mens hun står op, og du selv sidder på knæ. Hold hendes håndled samlet med dine egne hænder bag hendes ryg. Hvis I vil øge sværhedsgraden, så lad hende tage det ene ben op på din skulder, så du bedre kan komme til. Det kræver dog en vis balance!

4. Støt med en pude

Læg en pude under hendes lænd, mens I ligger i sengen. Puden løfter hendes underliv op, så du meget nemmere kan komme til.

5. Vejrtrækningen er din vejviser

Læg mærke til din partners vejrtrækning. Når vejrtrækningen bliver højere og mere intens, så bliv ved med at gøre, hvad du har gang i!

6. Byt roller! 

En af jer plejer måske at være mere dominant i sengen end den anden. Byt roller, så den anden i stedet har al magten. Det er virkelig pirrende at se nye sider af hinanden på den måde (og især når I er nøgne!).

7. Vent med klitoris

Spred hendes ben, og rør eller slik drillende og førerende dernede – men vent med at røre hendes klitoris og give hende en orgasme. Når du kan mærke, at hun begynder at være virkelig tændt, kan du begynde at lege med hendes klitoris – men først dér!

8. Lad en vibrator være med i legen

Læg dig på ryggen, og få din partner til at lægge sig oven på dig (også på ryggen). Hvisk hende i øret, mens du med en vibrator stimulerer hendes klitoris

9. Bliv en fantastisk dirty-talker

Gør det endnu frækkere med dirty-talk. Fortæl hende, hvor våd hun gør dig, og lad hende vide, at hun gør det rigtigt. 

10. Sex med tøj på

Læg dig oven på hende med dine ben krydset ind imellem hendes, og bevæg jer forførende op ad hinanden. Dette er faktisk endnu frækkere med undertøj på, da I på den måde kan pirre hinanden og ikke bare få, det I vil have (hinanden selvfølgelig!), lige med det samme.

11. Tir hende ved at styre udenom hendes nipples

Kys hele hendes bryst, men styr uden om hendes nipples. Hun vil helt sikkert vende og dreje sig af lyst, når du endelig også giver dem en tur.

12. Isterninger skal ikke kun bruges i køkkenet

Tag en isterning i munden, og lad din mund blive iskold. Spyt den ud igen, og slik din partner. Følsomheden dernede er på den måde meget større og mere intens.

13. En stående stilling

Stå bag hende, så I begge vender den samme vej, og giv hende finger med din ene hånd, mens du kærtegner hendes bryst med den anden. Bed hende om selv at kærtegne sit andet bryst, så der er ikke er forskelsbehandling på dine to bedste veninder.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.