13 sætninger, mænd gerne vil høre dig sige i sengen

“Du er sååå stor,” er ikke det eneste, du skal sige til ham

14. april 2016 af Marianne Fischer

1. “Jeg har tænkt på det her hele dagen.” Han vil elske at vide, at han har fyldt dine tanker.

 

2. “Du er så god til at gå ned på mig.” Hvis der er noget, der kan gøre ham usikker, er det, når han bevæger sig down under. Hjælp, og opmuntr ham – det kan kun give pote for jer begge to.

 

3. “Jeg elsker din duft.” Og her taler du ikke om hans nye parfume, men hans naturlige lugt, når du har ham i sengen, og han er helt svedig. Intet vil få ham til at føle sig mere mandig.

 

4. “Du må ikke stoppe.” Uanset om du beordrer eller tigger ham, vil han elske, at det, han gør, virker for dig. 

5. “Kasper, Kasper, Kasper.” (Kun hvis han hedder Kasper.) Når du siger eller skriger hans navn i sengen, mens dine øjne er lukkede og dit ansigt vredet i nydelse, så ved han, at det er ham, du tænder på.

 

6. “Du er såå sexet.” De fleste mænd tror ikke, de kan se sexede ud. Fortæl ham det, og hans selvtillid vil ryge helt til tops.

 

7. “Jeg vil have dig i min mund.” Hvis du overhovedet når at sige den sætning helt færdig, er det et mirakel.

 

8. ”Wauw, du er stor.” Alle mænd vil gerne imponere – og især med deres penis. Men vær varsom med at fortælle ham, at han er stor, hvis hans pik i virkeligheden er lille. Han er nok selv klar over det og vil vide, at du ikke mener det.

9. “Vil du høre om en fantasi, jeg har?” Ja, ja og mere ja vil være hans svar.

 

10. “Jeg tænder helt vildt på, når du…” Fortæl ham, hvad du godt lide, og så skal han gøre sit bedste for at give dig det!

 

11. “Ååårhh.” Støn! Lad ham vide, at du nyder, det han gør.

 

12. “Jeg kommer!” Det er det bedste, en mand kan høre dig sige (hvis det altså passer!). Vil du gøre ham ekstra stolt, så råb det så højt, at naboerne også kan høre det!

 

13. “Det er det bedste sex, jeg har fået.” Hvem vil ikke gerne høre det? Men sig det kun, hvis du mener det.