Samantha og Carrie i Sex and the City
© Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions

13 ting, du har været udsat for, hvis din veninde er (lidt for) bramfri omkring sex

“Nej, jeg behøver ikke se et foto af den – ellers tak”

5. oktober 2016 af Sara Møller Christensen

1. Du ved præcis, hvordan hun lyder under sex. Bagateller som tynde mure eller tætstående telte på en festival er ikke noget, der får hende til at skrue ned.

2. Generelt har hun ved flere lejligheder fået dig til at ønske, du havde sådan nogle hørebøffer, som små børn får på, når de er med til sport eller koncerter. Og det er IKKE, fordi du synes, de ser smarte ud...

3. Du har fået så malende beskrivelser af hendes sexpartners diller, at du ville kunne tegne et forbryderfoto af den. ‘Politiet beder nu om offentlighedens hjælp til at finde en mellemstor penis, normal af bygning og klædt i sorte boksershorts’.

4. Hun har læst så mange frække sms'er op for dig fra sin telefon, at Fifty Shades føles som en børnebog. Eller... måske ikke ligefrem en børnebog, men en ufattteligt tam lægeroman.

5. Og apropros telefonen: Der findes et hav af fotos på den, som vil give dig lyst til at stikke øjnene ud på dig selv. Du ved det, for hun vist dem frem ved flere lejligheder, hvor du på ingen måde var forberedt!

6. Når hun spørger, om du vil med på shopping, spørger du altid ind til, hvad hun præcis skal shoppe. Det er bare meget godt at vide, hvis det er en af de shoppeture, hvor I lige skal forbi sexshoppen, inden I får kage og kaffe.

7. Du har mere end én gang haft et problem, som du kun kunne gå til hende med. Joan Ørting ville selvfølgelig også kunne klare det, men hendes nummer har du ikke lige på telefonen.

8. Når hun forsøger at rådgive dig, er hendes løsningsforslag ikke altid lige relevante for dig... men i det mindste ved du, at hun ikke vil fortrække en mine, når du beskriver dit problem. “Nååå, det har jeg prøvet. I skal bare bruge en sexgynge en anden gang.”

9. Du kender (desværre) det kælenavn, hun har givet sin kærestes pik. Og du kan ikke tænke på andet, når du møder ham... Too. Much. Information!

10. Selvfølgelig var det hende, der inviterede til sexlegetøjs-tupperware i venindegruppen.
Og hun købte dobbelt så meget grej som jer andre... tilsammen.


11. Når hun omtaler sine eks’er, ved du udmærket, hvem hun mener, når hun refererer til ‘agurken’ eller ‘osterejen’. Og du beder til alle guder i verden om, at dine eks'er ikke har givet dig lignende øgenavne...

12. Der er ingen, der kan få dig til at føle dig så kedelig i sengen som hende. Tantra-sex, er det nu noget, man skal dyrke?’

13. Men der er heller ingen, der kan få dig til at føle dig så okay med din seksualitet som hende. Hurra for veninder, der kalder en pik for en pik – og ikke er bange for at tale i detaljer om, hvordan den ser ud...

Vil du ikke risikere at gå glip af andre sjove lister om venskab, parforhold og singleliv. Så klik her.