© Elizabeth Meriwether Pictures, American Nitwits, Chernin Entertainment, 20th Century Fox Television

13 uundværlige tips til et godt onenightstand

Det kan være såååå godt – og såååå skidt. Se, hvordan du sikrer dig, det bliver det første

3. september 2015 af Sara Møller Christensen

1. Du skal aldrig gøre det i håbet om, at han bliver din kæreste! Så er et onenightstand sjældent den rigtige vej, og du ender i stedet med at blive skuffet og såret. Gør det, hvis du har lyst til sex – og intet andet.


2. Gå efter fysisk tiltrækkelse, når du vælger dit bytte. Det kan godt være, det ikke var ham, du ville tage med hjem til dine forældre, men det har du (forhåbentlig) heller ikke tænkt dig.


3. Tag ikke med en fremmed hjem, medmindre du giver en veninde besked om, hvor du er. Hellere være på den sikre side – og det kan være nemmere at styre situationen hjemme hos dig.


4. Hav en udvej klar til næste morgen. Sig allerede om aftenen, at du har en tidlig aftale dagen efter. Så kan det være lettere at få verfet en tungtsovende mand ud – eller at smutte selv. 


5. Tag dine egne kondomer med i tasken. Hvis du kan mærke, at du har lyst til noget frækt den aften, så gør som spejderne: Vær beredt!

11 tips til gummi på den frække måde


6. Bliv ikke til morgenmad. Chancen for, at det bliver akavet mellem jer, er så meget større, hvis I skal sidde og smalltalke over cornflakes.


7. Prøv noget nyt. Det allerbedste ved onenightstands er, at du ikke behøver se manden igen, hvis du ikke har lyst. Benyt chancen til at kaste dig ud i en ny stilling eller noget dirty talk, som du ville tøve med at fyre af sammen med en kæreste. Så kan du jo se, hvordan det spiller.

Det tænker mænd om en dominerende kvinde i sengen


8. Følg din mavefornemmelse. Det er aldrig for sent at bakke ud, så hvis du pludselig ikke føler for det længere, skal du sige stop. Stol på, at du selv ved, hvad der er bedst for dig – og lad dig ikke overtale til andet.


9. Lad være med at drikke dig plørefuld. Og styr uden om ham den snøvlende i baren, der knap kan stå selv. Det er der ingen af jer, der får noget ud af.

Test dig selv: Hvilken fuldetype er du?


10. Det er okay at putte og nusse. Du har allerede gjort noget af det mest intime, du kan gøre med en mand, så hvis I begge har lyst til at ligge i ske bagefter, skal I da gøre det!


11. Du skal aldrig gøre det for at få bekræftelse. Der findes andre og sundere måder at pleje dit selvværd på, og generelt skal du aldrig have onenightstands, hvis du i forvejen føler dig sårbar. Gør det, når du føler dig sexet og ovenpå – ikke for at komme til at føle dig sexet og ovenpå.

12. Du skal aldrig gøre det for at få hævn over din eks. Ville du selv have det fedt med at blive brugt på den måde?

10 beslutninger, der kun er gode, når du er fuld


13. Du skal ikke skrive til ham bagefter – eller forvente, at han gør det. I ordet onenightstand ligger, at det var en engangsforestilling, så hvis du absolut vil skrive noget, så lad det være ‘tak for i går – det var sjovt’, og stop der.

Læs mere fra samme kategori