Fra filmen Two Night Stand
Vil du gerne undgå, at jeres one night stand ender i en fiasko? © Apartment Two, Demarest Films, Flynn Picture Company

13 uundværlige tips til et godt one night stand

Se her, hvordan du sikrer en succesfuld omgang

3. september 2015 af Sara Møller Christensen

1. Du skal aldrig gøre det i håbet om, at han bliver din kæreste! Så er et one night stand sjældent den rigtige vej, og du ender i stedet med at blive skuffet og såret. Gør det, hvis du har lyst til sex – og intet andet.

2. Gå efter fysisk tiltrækning, når du vælger dit bytte. Det kan godt være, det ikke var ham, du ville tage med hjem til dine forældre, men det har du (forhåbentlig) heller ikke tænkt dig.

3. Tag ikke med en fremmed hjem, medmindre du giver en veninde besked om, hvor du er. Hellere være på den sikre side – og det kan være nemmere at styre situationen hjemme hos dig.

4. Hav en udvej klar til næste morgen. Sig allerede om aftenen, at du har en tidlig aftale dagen efter. Så kan det være lettere at få verfet en tungtsovende mand ud – eller at smutte selv. 

5. Tag dine egne kondomer med i tasken. Hvis du kan mærke, at du har lyst til noget frækt den aften, så gør som spejderne: Vær beredt!

6. Bliv ikke til morgenmad. Risikoen for, at det bliver akavet mellem jer, er så meget større, hvis I skal sidde og smalltalke over cornflakes.

7. Prøv noget nyt. Det allerbedste ved one night stands er, at du ikke behøver se manden igen, hvis du ikke har lyst. Benyt chancen til at kaste dig ud i en ny sexstilling eller noget dirty talk, som du ville tøve med at fyre af sammen med en kæreste. Så kan du jo se, hvordan det spiller.

8. Følg din mavefornemmelse. Det er aldrig for sent at bakke ud, så hvis du pludselig ikke føler for det længere, skal du sige stop. Stol på, at du selv ved, hvad der er bedst for dig – og lad dig ikke overtale til andet.

9. Lad være med at drikke dig plørefuld. Og styr uden om ham den snøvlende i baren, der knap kan stå selv. Det er der ingen af jer, der får noget ud af.

10. Det er okay at putte og nusse. Du har allerede gjort noget af det mest intime, du kan gøre med en mand, så hvis I begge har lyst til at ligge i ske bagefter, skal I da gøre det!

11. Du skal aldrig gøre det for at få bekræftelse. Der findes andre og sundere måder at pleje dit selvværd på, og generelt skal du aldrig have one night stands, hvis du i forvejen føler dig sårbar. Gør det, når du føler dig sexet og ovenpå – ikke for at komme til at føle dig sexet og ovenpå.

12. Du skal aldrig gøre det for at få hævn over din eks. Ville du selv have det fedt med at blive brugt på den måde?

13. Du skal ikke skrive til ham bagefter – eller forvente, at han gør det. I ordet one night stand ligger, at det var en engangsforestilling, så hvis du absolut vil skrive noget, så lad det være ‘tak for i går – det var sjovt’, og stop der.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.