14 pinlige ting, vi alle har prøvet i sengen

Skal vi ikke bare aftale, at når vi vågner i morgen, så er det aldrig sket? Godt så...

7. april 2015 af Sara Møller Christensen

1: Skedeprutter. Du kan i det mindste trøste dig med, at de ikke lugter.

2: Almindelige prutter. Du kan ikke engang trøste dig med, at de ikke lugter.

Slip af med de pinlige sextabuer

3: Når det er overstået på 47 sekunder. Han ved godt selv, den ikke er god, og forsøger sig med et ‘det er bare fordi, du er så fræk, skat.’ Mm-hm...

4: Kikset dirty talk. ‘Ja, det er rigtigt, baby. Giv den til mor.’ Og det var så sidste gang, I havde sex.

Verdens værste pornofilmsdialog

5: Fantasier, der skulle være forblevet fantasier. Så stod du der i dit Rødhætte-kostume af latex, hvor dine bryster var faretruende tæt på at skvulpe over, og han forsøgte at tale som en ulv. Ja... det var ikke rigtigt frækt.

6: Når en af jer foreslår noget, der er helt off. Du troede virkelig, han ville syntes, det var frækt at få din vibrator op i nummi. 

20 ting, du skal vide om analsex

7: Av av av av av! Den vej kunne den så ikke bøje. Det ved du til næste gang.

8: En af jer siger det forkerte navn. Og derfor, folkens, skal man altid holde sig til ‘skat’, ’tyr’ og ’babe’ i sengen.

En læser kom til at dyrke sex med den forkerte

9: Teknikken svigter. Og med teknikken mener vi din smørelse eller hans standhaftighed. Det føles bare aldrig fedt for nogen parter.

10: Akavet, pinlig tavshed. I er midt i akten, og der er stille som til en skriftlig eksamen. Du vidste bare, du skulle have sat Adele på, inden I gik i gang!

11: Når I bliver taget på fersk gerning. ‘Hej faster Ruth. Vi ligger bare og motionerer. Nå, den motionsform kender du ikke? Jamen den er også helt ny - først lige kommet i fitnessdk.‘

12: Fuldemandssex. Der sker altid en af følgende: 1) Han kan ikke gennemføre. 2) En af jer falder i søvn (læs: besvimer af druk) undervejs. 3) En af jer kaster op. Ingen af delene giver den afslutning, I havde håbet på.

Få det fedeste one night stand

13: Kærlighedserklæringer. Hvis det er din kæreste, du er i seng med, kan det være rigtigt romantisk, hvis en af jer siger ‘jeg elsker dig’. Ellers ikke.

14: Det øjeblik, hvor han spørger, om det var godt for dig, og du bare ikke er en god nok løgner. Selvfølgelig mest pinligt for ham, men alligevel...

Sådan kommer du... hver gang!