Kvinder sig nej til mand
© iStock

15 øretæveindbydende sætninger, der rent faktisk er blevet sagt i sengen

“Det der kondom må du bruge med en anden” – WTF?!

20. oktober 2017 af Anne-Mette Søndergaatd

Vi på Woman har modtaget disse ufatteligt øretæveindbydende sætninger fra Womans Store Sexundersøgelse fra 2016, og vi vil gerne sige tak til alle jer skønne kvinder, der deltog i undersøgelsen (og give jer et stort, virtuelt kram! ❤️ ). 

Vores kære læsere har fundet sig i meget – hvor meget kan du se herunder, hvor 15 uheldige kvinder er stødt på mænd med svær mangel på situationsfornemmelse. Suk!

1. “Jeg var sammen med en fyr engang, hvor jeg ikke var på p-piller. Og derfor brugte vi kondom, hvilket han ikke var glad for. Under samlejet spurgte han, om vi ikke kunne droppe kondomet, og så ville han købe en fortrydelsespille til mig dagen efter… Han forstod ikke, hvorfor jeg ikke blev der.”

2. “‘Vi kan ikke ses mere, for jeg skal på date med en, der måske kan blive en kæreste’. Det blev sagt, lige efter vi havde knaldet, og han lå stadig oven på mig. Aldersforskellen var godt nok for stor til, at vi nogensinde kunne blive kærester, men alligevel!”

3. “‘Jeg har egentlig ikke lyst til at have sex med dig, men jeg er liderlig.’ Er det ikke det, din hånd er til for, så?

4. “Det var godt nok før sex, men jeg så en fyr, der, anden eller tredje gang, vi var sammen, sagde: ‘Hvor mange gange skal man komme her, før man får sex?’”

5. “Det var min fødselsdag, og min bolleven on/off igennem de sidste 3 år var kommet forbi om aftenen for at overnatte. Lige efter han var kommet og stadig lå oven på mig og var inde i mig, kiggede han på mig og sagde: ‘Det her går nok ikke længere. Jeg har fået en kæreste.’ Av min arm, den gjorde ondt. Især fordi jeg troede, at jeg skulle være hans kæreste.”

6. “Det er dejligt, at du har taget lidt på. Nu føles det ikke, som om jeg knepper et cykelstativ mere”…

7. “Det der kondom må du bruge med en anden.Nej, nej, mester. Den der pik må du bruge med en anden.

8. “Han sagde, at jeg var for tung til at ride ham...”

9. “Jeg skulle ikke regne med sex, hver gang vi sås. Kun hvis han ikke fandt noget bedre, kunne vi godt ses igen.” 

10. “Nu hvor du har menstruation, vil du så ikke sutte min pik? Kun hvis den lige pludselig er blevet forvandlet til chokolade.

11. “‘Jeg lusker den lige ind. Er det rart?’ Og så proppede han en finger ind i min anus – uden jeg var forberedt. Not good!”

12. Gid du havde større bryster.”

13. “‘Det var på min bucket list at knalde en jomfru.’ – ja, det sagde en noget ældre fyr, der tog min mødom.”

14. “Tag dig sammen, og få mig til at komme.” Tag dig sammen, og kom ud!

15. “Du er næsten lige så fræk som min eks.”

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori