15 tegn på, at du er god i sengen

Du ved, du gerne vil vide det!

1. april 2015 af Sara Møller Christensen

1: Han knytter hænder og krummer tæer. Det kan godt være, han ikke kan få et ord over sine læber lige nu, men hans krop lyver ikke!

2: Du praler ikke over for veninderne om dit vilde sexliv. Ved du, hvem der aldrig praler? Folk, der ved, at de er awesome.

3: Han prøver at holde så længe som muligt. Lidt ligesom når du spiser en plade virkelig god chokolade virkelig langsomt, så nydelsen varer så længe som muligt.

4: Du syntes selv, det var rimelig fucking fantastisk. Når du nyder sex, er der 99 % chance for, at han gør det samme.

5: Han skriver frække sms'er til dig. At tænke på dig er for ham lig med at tænke på sex. It was THAT good!

6: Han afprøver selv nye moves, fordi han gerne vil leve op til dig. Mænd er jo konkurrencemennesker. For en gangs skyld kommer det dig til gode. 

7: Du føler dig selv virkelig sexet. Ved du hvorfor? Fordi det er du! 

8: Han kan ikke holde fingrene fra dig uden for sengen. Han vil have mere, vil han!

9: Du har en dildo, og du er ikke bange for at bruge den. Det viser, at du godt kan lide at eksperimentere, og at du tager dit sexliv seriøst nok til at bruge penge på det. Ka-ching!

10: Du tænker slet ikke på vasketøj eller appelsinhud undervejs. Der eksisterer kun dig, ham og den opvisning i suveræn sex, I er i gang med at udføre.

11: Han KAN simpelthen ikke være stille. Indrømmet, vi kvinder laver nogle gange lyde for effektens skyld. Men hvis en mand stønner/sukker/brøler, kan du være ret sikker på, han hygger sig.

12: Han er klar igen lige bagefter. Én gang med dig er simpelthen ikke nok!

13: Du er ikke bange for at sige, hvad du kan lide og ikke kan lide. De siger, at kommunikation er vejen til god sex. De har ret.

14: Han spørger, om du ikke vil have en fodmassage eller noget bagefter. Ingen mænd gider massere fødder frivilligt, når de lige har knaldet, medmindre de virkelig føler, de skylder.

15: Han siger, du er virkelig, virkelig god. Og du siger tak!