16 ting, du tænker, første gang I er nøgne sammen

Nå, så det er sådan, den ser ud... Hyggeligt endelig at møde dig, lille ven!

30. marts 2015 af Sara Møller Christensen

Hold da op, der er lyst herinde, hva'? Du har ikke lige en sådan en stadionprojektør, du vil have tændt også?

Jeg ved godt, det er farligt at gå i solarium, men en enkelt gang havde nok ikke skadet. Han får jo brug for solformørkelsesbriller, hvis han skal kigge direkte på mig! 

Okay, nevermind - hans krop ligner heller ikke en, der har set sollys siden nytår... 2014.

Han kigger godt nok meget på mine bryster, hva'? Good job, bryster!

Men helt ærligt, nipples - kunne I ikke lige tage at komme ind i kampen? Jeg vidste, det var en fejl at insistere på varme i soveværelset.

Rimelig dum dag at vælge de stramme jeans. Nu har jeg noget, der ligner bidemærker tværs over maven.

Er der ikke noget med, at mænd ikke lægger mærke til den slags ting? Og gælder det i så fald også appelsinhud? Det sagde vi i hvert fald bare lige, for ellers kan jeg da ikke koncentrere mig om andet.

Er det uhøfligt at stirre direkte på ‘den’? Der er grænser for, hvor længe jeg kan holde øjenkontakten. Jeg er jo bare en kvinde, og så dybe er de skovsøer heller ikke.

Fuck det, nu kigger jeg.

Nå, så han er en af dem, der trimmer. Interessant...

Gudskelov, at jeg selv var flittig med skraberen i morges. Jeg lover aldrig at springe en barbering over af dovenskab igen. Aldrig!

Mmm, jeg havde helt glemt, hvor dejligt det er at røre ved mandearme. Sådan føles mine egne altså ikke. På den anden side kan jeg heller ikke tage en eneste armbøjning, så...

Numsen er heller ikke dum. Spænd lige, så er du sød. Sådan ja - come to mama.

Mon det blævrer derfra, hvor han står? Nu rører jeg bare lige lidt ved mine egne bryster - alle ved, at det er mandeudgaven at at holde et garnnøgle op foran en kat.

Okay, så meget behøver du heller ikke røre ved min mave, fister. Jeg har jo knap nok turdet trække vejret, siden jeg fik trøjen af.

Åh ja, der må du til gengæld gerne røre. Hvor var det, jeg kom fra? Noget med mav... øh... numse... åhhh, ja...