18 tips til flere og bedre orgasmer

Vi havde ikke set punkt nummer fem komme!

6. juli 2016 af Marianne Fischer

1. Lad være med at fake

Det er forståeligt, at du ikke vil såre din partner. Men helt ærligt, du snyder jer begge to for en fantastisk oplevelse. Så undlad at fake, prøv dig frem, og øv dig på en legende og nysgerrig måde, der er sjov for jer begge.

Læs også: Giv ham den bedste orgasme

2. Ingen kender din krop som dig

Hvis du ikke selv ved, hvad der skal til, hvordan skal han så? Onaner, og lær dig selv at kende, så du kan fortælle ham, hvad der kan få jorden til at ryste under dig. Book en fræk time eller to med dig selv, og kom i gang.

3. Knibeøvelser

Du ved det måske godt. Men får du det gjort? Nej, men så kom da i gang. Ifølge Health.com skal du nemlig knibe din muskler i underlivet sammen et par gange om dagen. Husk at trække vejret imens.

4. Mere spænding i hverdagen

Forskning peger på, at lidt ‘fare’ i dagligdagen kan hjælpe dig med sexlivet. Lidt vildskab – om du så springer i faldskærm eller bare ser en uhyggelig film – får mængden af dopamin i hjernen og dermed din sexlyst til at stige.

5. Drop stiletterne

Ja, den er god nok! Hvis du går for meget i stiletter, påvirker du musklerne i dit bækken og nerverne, der går ned til dine kønsorganer – og ikke på en god måde. Musklerne bliver ømme og deforme, og det kan gøre det meget sværere at få orgasme.

6. Husk klitorissen

Grunden til, at mange kvinder har svært ved at få orgasme, er, at de glemmer at stimulere klitorissen. Hvis du sidder ovenpå, kan du samtidig gnubbe dig op ad hans kønsben. På den måde bliver du både stimuleret udenpå og indeni, og du har større chance for at opnå orgasmen.

 

7. Hold den… tilbage

Det er fristende at give efter, når du er lige ved at komme. Men hvis du er på jagt efter en mere intens orgasme, er det bedste, du kan gøre, at holde lidt igen, når du er tæt på. Gear ned fire til fem gange, inden du lader dig selv nå klimaks – og så skal du se eksplosioner.


8. Sæt lyd på

Chancerne for at opnå en mere intens orgasme bliver større, hvis du tør sætte lyd på. Du behøver ikke brøle eller skrige, så naboerne bliver vækket. Men hvis du forsøger at dæmpe dig, er du automatisk mere bevist om omgivelserne end din egen vej til klimaks, og det er ikke en hjælp.

9. Vejrtrækning

Du kommer ikke udenom at trække vejret under sex. Men der er stor forskel på, hvordan du gør det. I behøver ikke kaste jer over tantrasex, men når I trækker vejret sammen, bliver oplevelsen mere intens, og I har i højere grad mulighed for at mærke hinanden og følges til klimaks.

10. Christian Grey blev ikke opfundet forgæves

Jo mere ophidset du er, jo bedre orgasmer vil du få. Forskere peger på, at porno og erotisk litteratur kan være vejen frem – særligt hvis hovedpersonen er en kvinde.

 

11. Onanér mere

Jo mere du onanerer, jo større er dine chancer for en orgasme med en partner. Årsagen er, at kvinder, der er i stand til at bruge fantasien alene til at opnå seksuel nydelse, også har nemmere ved at komme sammen med en partner.

 

12. Motion

En sund krop har nemmere ved at opnå orgasmer, men det handler ligeså meget om din egen velvære og selvtillid – og det får du typisk mere af med motion.

 

13. Laaangt forspil

Her mener vi ikke kun i sengen. Nej, hvorfor ikke starte flere dage før? Send ham en fræk sms eller et billede, så I allerede er liderlige, inden I mødes. 

14. Rejs dig op

Hvis du sidder ned dagen lang ved et skrivebord, kan du risikere at forkorte dine bækkenmuskler, og det kan gøre det vanskeligt at opnå klimaks. Så hæv dit bord med det samme!

 

15. Sexlegetøj

Det betyder ikke, der er noget i vejen med hans udstyr, men hvorfor ikke supplere? En tømrer har heller ikke kun én slags hammer, vel!

 

16. Find en partner med samme humor

Undersøgelser fra University of Albany peger på, at hvis du og din partner har fælles humor, har det også en positiv betydning for antallet af dine orgasmer.

 

17. Drik mindre alkohol

Selvom en beruset tilstand kan gøre det nemmere at smide hæmningerne under akten, så viser undersøgelser, at alkohol kan minimere intensiteten af dine orgasmer.

 

18. Vær egoistisk

Det kan være svært at give sig hundrede procent hen til sin egen nydelse. Især for kvinder. Men skal du opnå orgasme eller have en mere intensiv oplevelse, så er du nødt til at tænke på dig selv.

Læs meget mere om orgasmer i denne guide