Nøgen mand og kvinde
© iStock

21 måder at lægge op til sex

Er der gået rutine i forførelsen derhjemme? Her er 21 nye, frække måder at invitere til hanky-panky

2. april 2010 af Rikke Hovn Poulsen

Er det altid de samme moves, I kører hjemme under dynen for at varme hinanden op til sex? Så må du hellere læse med her!

Udover disse ti små ting, der i den grad kan gøre jeres onsdagsknald til noget helt særligt, har vi nemlig trukket en masse nye forførelses-tricks op af hatten til fri afbenyttelse for alle jer frække elskerinder derhjemme...

Post-it

Stik ham en fræk seddel, når du er på vej ud af døren om morgenen, hvor der står ’vi ses i soveværelset om 12 timer. Sørg for at være der til tiden - og vær nøgen!’

Fræk post

Telefonsex kan være virkelig frækt (også uden, at det bliver akavet), men du kan også bruge det ældre og klassiske medie til at pirre din partner. Smid et sexet billede af dig selv i en konvolut og læg den sammen med hans post. Der er ikke noget som en fræk overraskelse, når man sidder og åbner regninger. Husk dog at skrive klart og tydeligt, at det her er privat post – du vil helst ikke have svigermor til at åbne kuverten, vel?

Den direkte

Tag hans hånd, placer den på dit lår – og før den højere og højere op..

Morgenkys

Selvom mænd og kvinder (åbenbart) ikke vil kysses på samme måde, kan du vække ham med blide kys over det hele. Og bliv ved med at kysse!

Skriv det

Brug din krop som en fræk seddel: Skriv med en eyeliner på dig selv, hvad du gerne vil have ham til at gøre, inden du hopper ind til ham i sengen. Skriv for eksempel ’kys her’ på dine bryster eller ’rør forsigtigt’ på maven og tegn en pil nedad mod kusinen. Kun fantasien sætter grænser for de frække budskaber.

Lommebillard

Sig til ham, at du er nødt til at låne hans nøgler, og stik hånden ned i hans bukselomme. Og mens du nu alligevel er dernede, kan du lige så godt kæle lidt for hans bedste ven. Hvem ved, måske det udvikler sig til et blowjob?

Frække trusser

Klæd dig i frækkere trusser, og sørg for, at han tilfældigvis ser dem. Så kan han nok regne ud, hvad du har i tankerne! 

Stilletter

Tag alt tøjet af om aftenen, når I er på vej i seng. Det eneste, du skal lade blive på, er dine høje stilletter (og hvis du ikke normalt render rundt i stilletter derhjemme – så tag et par på!). Nu kommer du ’tilfældigt’ i tanke om, at du skal ordne en masse, før du kan hoppe under dynen: Vand blomster, læg vasketøj sammen, stræk dig efter noget på øverste hylde – alt sammen i Eva-kostume.

Tør ham

Tag imod ham med et stort, blødt håndklæde, når han træder ud af brusebadet, og frotter ham kærligt fra top til tå. Måske han ender i badet igen, når han får lyst til drivvåd sex i badet med dig?


Omvendt show

Put en sexet cd på om morgenen, og sørg for, at han har direkte udsigt til dig, der tager tøj på. Tag tøjet laaaaangsomt på, vug i hofterne i takt til musikken, buk dig fremover for at samle blusen op fra gulvet, svaj i ryggen og kig dig over skulderen, mens du tager bh på. Han vil ikke tænke på andet end at hive tøjet af dig igen resten af dagen.

Morgenfrisk

Ofte morgentræt? Så er kaffe et godt bud på at booste din energi. Men det er sex også. Sæt vækkeuret en time, før I skal op. Når han brokker sig over, at det ringer for tidligt, skal du bare sige ’nej det gør ej’ og sende ham et frækt smil – og eventuelt lade ham få et glimt af din nøgne krop under dynen.

Indkøbslisten

Send ham på tanken efter chokoladesovs, honning og flødeskum. Ring til ham, mens han står dernede, og fortæl ham nøjagtig, hvad det er for en kagekone, der venter på ham, når han kommer hjem.

Dirty talk

Hvisk noget frækt i hans øre, mens I er ude blandt andre mennesker. Prøv for eksempel med ’hvis du kunne se, hvad jeg tænker på lige nu, ville du virkelig være tændt. Jeg mener VIRKELIG tændt’ eller ’prøv at gætte, hvad jeg tænker på... Jeg tænker på dengang, vi... (indsæt et eller andet frækt, I har gjort sammen engang)’. Det skal helt sikkert nok give ham lyst til at gøre fantasien til virkelighed, når I kommer hjem. Men husk, at der er nogle ting, du absolut IKKE skal sige til ham i sengen.

Send ham et billede eller en video

Du behøver ikke kaste dig ud i det store show for at sende ham en sexet hentydning. Du kan sagtens nøjes med at tage et billede eller en video af dine læber, som du diskret slikker på. 

Ride ranke 

Sæt dig på hans skød til festen, mens I er på picnic, eller bare når han sidder og slapper af i lænestolen derhjemme. Placér dig sådan, så du kan gnuppe dig lidt op ad hans diller med ballerne – men gør det diskret, hvis der er andre mennesker tilstede.

Skattejagt

Lav en lille skattejagt til ham, når han kommer hjem fra arbejde. Sæt en seddel på hoveddøren, hvor du skriver, at han straks skal gå direkte til køkkenet. I køkkenet finder han en ny seddel, der sender ham ind i stuen, og videre derfra rundt i lejligheden. Til sidst finder han dig på sengen, splitternøgen og med stearinlys og musik i baggrunden.

Hemmelig kode

Hvis du er typen, der har det meget skidt med at lægge op til sex, kan du aftale et lille tegn med din lover, der viser, når du er liderlig. Du kan for eksempel rykke lidt rundt på potteplanterne i soveværelset – eller I kan have en særlig elskovspude; når den ligger på sengen er det lig med hot lovin’. Du kan også blive bedre til at tage initiativ til sex med tips fra sexologen Cristina Tatarczuk her.

Mad ham

Køb en æske fyldte chokolader og insistér på at made ham med de lækre stykker, et efter et. Hvis han har lyst, må han også gerne made dig – men så bliver du nok nødt til at slikke hans fingre rene bagefter...

Se rødt

Der er et eller andet ved farven rød, som får de fleste mænd helt op i det... ja, røde felt. Så hop i et sæt frækt, rødt undertøj (du har sikkert noget liggende, som han har foræret dig – og som du aldrig bruger, fordi det er for vulgært) og tag en rød kjole og røde stilletter på. Grr...

Erotisk massage

Køb en god massageolie (glidecreme eller kropsolie kan også gøre det), tænd for varmen i soveværelset, sluk telefonerne og giv ham den helt store wellness-massage. Alle elsker at få en dejlig massage – også mænd. Når du har været hele kroppen igennem, kan du rette fokus mod hans ædlere dele, og eventuelt tage munden med i løjerne...

Spørg

De fleste mænd er ret nemme at overtale til sex. Så hvis du ikke orker alle de krumspring, vi har listet ovenover, kan du også bare spørge ham, om ikke I skal knalde. Det er ikke særlig originalt – men det plejer at virke!

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Læs mere her.