Mand og kvinde i seng sammen
© iStock

3 lækre sexstillinger, som (bogstavelig talt) knækker din mand

Måske du lige skal passe liiiidt bedre på kærestens mest dyrebare ven?

17. juni 2017 af Katrine Vendelbo

Sex kan være magisk, hvis I finder den helt rigtige stilling, som får det til at kilde alle de rigtige steder.

Du har sikkert ‘kæmpet hårdt’ for at finde ud af, hvilken sexstilling du bedst kan li' – og forhåbentlig er du ofte stødt på mænd, som elsker den ligeså meget som dig

Men selvom mændene også er kæmpe fan af sex (i alle stillinger), så er der faktisk nogle sexstillinger, som er decideret farlige for hans pik. 

En brasiliansk undersøgelse fra 2014 undersøgte 44 tilfælde af ‘brækket penis’, og forskerne fandt ud af, hvilke stillinger der var skyld i bruddet.

Undersøgelsen fandt frem til, at der særligt er tre klassiske sexstillinger, som kan brække hans penis – så pas på, når I kaster jer ud i disse (ellers lækre) stillinger!

Missionær
© iStock

1. Missionæren

Selvom missionærstillingen måske har ry for at være kedelig, så er det en af de mest intime sexstillinger, hvor du kan kigge manden dybt i øjnene. Og mændene har da også afsløret, at der er rigtig mange lækre fordele ved den gode, gamle missionær

Over 20 procent af de 44 ramte mænd, som medvirkede i undersøgelsen, tog dog skade i missionærstillingen. Skaden sker, når manden bliver så begejstret, at hans stød rammer imod din bækkenbund, eller når hans krop er bøjet i en lidt for sær vinkel til, at han kan støde ordentligt ind dig. 

Doggy
© iStock

2. Doggy'en

Doggy'en er ofte den sexstilling, som mænd er allermest begejstrede for. Når han tager dig bagfra, har han nemlig god kontrol – og så er han sikkert også godt tilfreds med synet af din numse, som stritter i vejret!

Ud af de 44 skadede mænd fik næsten 30 procent brud på deres (stakkels) penis på grund af en intens omgang doggystyle. Ligesom med missionæren sker uheldet, når manden er lidt for entusiastisk, og hans stød rammer fra en sær vinkel eller formår at ramme din bækkenbund. Av...

Cowgirl
© iStock

3. Cowgirl'en

Vi elsker den frække cowgirl-stilling, hvor vi kan tage magten i sengen – og ingen stilling giver dig bedre mulighed for det, end hvis du rider ham! Det er dog en stilling, der kræver gode balanceevner og overskud på sex(selv)tilliden, og faktisk er cowgirl'en også den absolut farligste sexstilling for mandens pik. 

Hele 50 procent af de brækkede penisser skyldtes cowgirl-stillingen. Når du rider ham, er det netop dig, der styrer tempoet og lægger (al) kropsvægt i – og fordi du ikke ved, hvordan det føles at eje en penis, mærker du ikke, når du presser mandens bedste ven ud i uvante stillinger.

Hvis uheldet er ude, kan du jo altid – som plaster på såret – tilbyde at lade ham styre fjernbetjeningen, når du nu ikke kan forkæle ham på anden vis... 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.