3 myter om kvinders orgasme, der ikke holder

Gudskelov for det!

10. december 2015 af Marianne Fischer
  • Kvinder får kun noget ud af sex, hvis de får orgasme

Falsk: Selvom det er en dejlig bonus at få en orgasme, er det nemlig kun en bonus. Kvinder kan sagtens nyde sex uden, og mange kvinder nyder specielt forspillet og intimiteten, der følger med sex. Er der for meget fokus på at opnå orgasme, kan det give præsentationsangst, hvilket kan ødelægge glæden ved sex. Vil du gerne have mere god sex, kan du læse hvordan lige her.

Læs også: Giv ham den bedste orgasme

  • Det kræver en dygtig partner for at få orgasme 

Falsk: Det er ikke partnerens skyld, hvis vi kvinder ikke får orgasme. Kvinden har nemlig mulighed for at stimulere klitoris selv, samtidig med at manden trænger ind og gennemfører samleje. Hjælper det ikke på orgasmen, kan det handle om en mental blokering fra kvindens side, og det kan partneren ikke gøre noget ved.

  • Alle kvinder ønsker en G-punkts-orgasme

Falsk: Ikke alle kvinder bryder sig om intens stimulering af G-punktet. For nogle kvinder kan det være direkte ubehageligt, enten fordi det er direkte smertefuldt, eller fordi det får os til at føle, at vi skal tisse konstant. Vil du gene flytte sig fra G-punktet, skal du derfor ikke være bange for at sige det ligeud