© Getty Images

3 tips til en frækkere valentinsdag

Sådan skaber du fræk stemning på den romantiske dag

9. februar 2021 af Sinful

Valentinsdag ligger lige om hjørnet, og det sætter gang i følelserne hos mange. Hvad end du er i et parforhold og skal stresse med at arrangere den perfekte date eller er single, og går en aften i møde, hvor du bliver bombarderet med kærlige posts på sociale medier.

Især i år, hvor verdenssituationen er lidt en anden, og butikker og restauranter er lukket ned, er du nødt til at tænke en smule ud af boksen. Hvis du er i et forhold, skal I finde på nye og andre aktiviteter, som kan skrue op for den romantiske stemning mellem jer på kærlighedens dag.

Det er nu, du rent faktisk har tiden til at skrue ned for alle de pladderromantiske tiltag og i stedet kan fokusere på det, der i virkeligheden betyder noget; intimitet. Om du er i et parforhold eller single, skal du stræbe efter en frækkere valentinsdag, hvor sex og selvforkælelse er af topprioritet.

Vi har sammen med Sinful.dk fundet 3 toptips til, hvordan du kan få en frækkere valentinsdag i 2021. 

1. Køb en fræk valentinsgave

Når nu det er valentinsdag, er det oplagt at gå på jagt efter en lidt frækkere gave til din partner. At finde en gave til din partner til den romantiske dag, er sjældent en let opgave. Hvad i alverden skal du finde på i år? Det problem bliver let løst, hvis du tænker i frækkere baner.

Du kan blandt andet finde noget lækkert sexlegetøj, som I kan bruges sammen på dagen. Det kan for eksempel være We-Vibe Sync parvibrator. Den kan bruges både til stimulerende forspil og under hed sex. En anden gaveidé kan være et sexet sæt lingeri, som både er til gavn for dig selv og din partner. Her er et smukt sæt som Nortie Thora bodystocking med hofteholder en god mulighed.

© Sinful

2. Test grænser og fantasier

Hvis du eller din partner går med nogle fantasier, I drømmer om at teste af men ikke har haft modet til at kaste jer ud i, er valentinsdag den perfekte lejlighed. Det er en oplagt mulighed for at teste jeres grænser af og udforske hinanden på en ny måde, som ikke kun er gavnlig for jeres sexliv på dagen men også fremover.

Obaie bløde machetter eller gå et skridt længere med pisk eller paddle.

Hvis I er nysgerrige på at udfordre hinanden og prøve noget nyt men ikke helt ved, hvor I skal starte, kan I med fordel prøve Tie Me Up sexlegetøj boks. Her får I forskelligt og udfordrende sexlegetøj, som kan hjælpe jer med at teste grænser. 

© Sinful

3. Single og selvforkælelse

Hvis du er single og frygter endnu en ensom valentinsdag, kan du sagtens tage det roligt. Valentinsdag behøver nemlig ikke være lig med dårlig stemning og selvbebrejdelse, bare fordi du ikke har en partner. Du kan sagtens få en fræk og dejlig dag, selvom du er alene.

Som single er det vigtigt, at du skruer helt op for selvforkælelsen, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dagen. Du kan blandt andet tænde op for nogle lækre vanilje duftlys, som kan skabe en behagelig og afslappet atmosfære i hjemmet.

Når du har sørget for den rette stemning, er det tid til at fokusere på en lidt frækkere form for selvforkælelse. Her er den helt rigtige vibrator selvfølgelig essentiel. Hvis du jagter en intens orgasme, kan du afprøve Sinfuls Ripple G-punkts vibrator med klassiske vibrationer eller Womanizers Liberty Klitoris Stimulator, som bruger den unikke lufttyksteknologi.  

© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.