Fræk advent til kæreste | jul
Giv din kæreste en fræk adventsgave. © iStock

4 frække adventsgaver, du kan give din kæreste

Det er pludselig rigtigt svært at vente til 1. søndag i advent…

6. oktober 2018 af Sarah Lyster Nielsen

Det er snart december, og med december kommer advent, som er den perfekte optakt til juleaften. Det er også den perfekte mulighed for at forkæle din kæreste med fire sexede gaver, som gør jeres december dampende varm (og orgasmefyldt…).

Vi har fundet fire frække bud, der kan spice julemåneden op – så er det bare med at komme i gang!  

1. Kuverter med overraskelser

Giv ham et antal kuverter med forskellige ting i – det kan være forslag til nye sexstillinger, I skal prøve, en lille, fræk besked, hjemmelavede kuponer til massage, blowjobs eller andet, som du ved vil tænde ham (og dig).

Han bestemmer, hvornår og i hvilken rækkefølge kuverterne skal åbnes, men du kan for eksempel bestemme, at de skal bruges i løbet af december, hvis du gerne vil skrue lidt op for stemningen.

2. Langt forspil

Begynd dagen med at varme ham op med frække beskeder, enten på telefonen eller små, håndskrevne beskeder, som du lægger rundt omkring derhjemme. Beskriv, hvad du gerne vil have, at han gør ved dig, eller hvad du gerne vil gøre til ham – og så vent, til I begge to er ved at gå til af liderlighed, før han må “åbne gaven.”

3. En ny sexoplevelse

Hvis der er noget, I har lyst til at prøve, er det her den perfekte mulighed for at kaste jer ud i det. Det kan være noget, I har snakket om, men ikke fået gjort, eller noget, som du er helt sikker på, at han ville elske; det kunne være håndjern, spanking, rollespil eller noget andet, som du kan overraske ham med (men selvfølgelig kun noget, som han også vil være med på). 

4. Et frækt spil

Med et spil kan I lade skæbnen bestemme lidt; her kan de klassiske sexterninger inddrages, og eller er Twister for eksempel godt, da det sagtens kan laves til striptwister (og I allerede er tæt på hinanden). Vil I gerne prøve noget helt andet, findes der masser af frække spil derude – og ellers kan du jo altid lave dit eget!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori