© iStock

4 mænd afslører: "Her er mine sexhemmeligheder"

Hvad er hans største fantasi, og hvad er det frækkeste, han har oplevet? Få svaret her

18. september 2015 af Anders Stjernholm

Mr. V

24 år, studerende, kæreste 

Hvad er det mærkeligste sted, du har haft sex? “Engang jeg var på date, endte vi på en eller anden syg måde i en tom lejlighed. Først stenede vi over, hvorfor hverken porten, opgangen eller døren var låst, men eftersom det havde været en god date, og køkkenbordet havde den rigtige højde, tænke vi, at vi lige så godt kunne benytte os af folks efterladenhed.”

Hvordan ser det ideelle knald ud for dig? “Jeg kunne godt tænke mig at blive bundet, og så skal hun tage styringen helt. Hun skal give mig bind for øjnene og håndjern på. Og så måtte hun gerne begynde med at give mig et blødt blowjob ...”

Hvad kunne du aldrig finde på at gøre? “Normalt er jeg ret åben over for forslag, men hvis en kvinde bad mig om at tisse på hende, ville jeg dø af grin. Og så er det sgu svært at tisse.”

Hvad er det værste? “Når hun bare ligger og flår i den uden at vide, hvad hun laver. Der bør udgives en bog, der hedder 'Handjob for dummies'.”

Hvad er det bedste, en kvinde kan gøre for dig i sengen? “At blive nappet og åndet i øret gør mig fuldstændig skør. Så ligger jeg nærmest bare og ryster.”

Læs også: 10 hemmeligheder - det drømmer han om i sengen

Mr. W 

29 år, selvstændig, single 

Hvad har været din frækkeste seksuelle oplevelse? “Jeg havde engang et diskotek. På åbningsaftenen var jeg sammen med en veninde på et kontor, hvor vi smed alle kontanterne fra nattens omsætning ind. Vi gjorde det op ad væggen, mens pengene fløj om ørerne på os.”

Hvad er det mærkeligste sted, du har haft sex? “Op ad en nabos garage tidligt om morgenen. Jeg tror, forbipasserende har luret en del. Jeg er ellers ikke synderlig ekshibitionistisk anlagt.” 

Hvad er din ultimative fantasi? “Jeg har en røvlækker veninde, som jeg i den grad godt gad knalde. Vi har været tæt på mange, mange gange, og de ting, der er sket op til, gør bare, at jeg tror, at lige meget hvor, hvornår og hvordan vi ender med at have sex, vil det være det bedste knald til dato.”

Hvad er det bedste, en kvinde kan gøre for dig i sengen? “At være villig til at eksperimentere. Jeg må sige, at tanken om analsex har luret en del i hovedet på det seneste.”

Hvad er det værste? “At hun er for stille eller vildt dårlig til at give blowjob. Tænder og en alt for epileptisk tunge – nej, nej, nej!”

Læs også: 3 tabuer, han frygter i sengen

Mr. X

25 år, studerende, single

Hvad er det værste, en kvinde kan gøre for dig i sengen? “Hun skal ikke være en pæn pige og holde sig på brysterne og holde igen med lydene. Der er intet værre. Jeg vil hellere knalde en utiltrækkende skriger end en tavs supermodel.”

Hvad er det bedste? “Hun kan give mig lov til det hele, men stadig med respekt for både hendes og mine grænser.”

Hvad kunne du aldrig finde på at gøre? “Være selvisk i kanen. Det er min pligt som mand at servicere min kvinde.”

Hvordan ser det ideelle knald ud for dig? “Det indeholder en god omgang forspil — inklusive en god 69’er, som er obligatorisk. Og så 20-30 minutters knaldhård sex.”

Hvad er din ultimative fantasi? “At få et blæs i en bungee jump-kurv af Heather Brooke (kendt som pornodronningen af blowjob, red.). Og derefter hoppe de 80 meter.”

Hvad har været din frækkeste seksuelle oplevelse? “Jeg lå i en 69’er. Og pludselig hoppede hun op på mig og red mig som en rodeotyr. Det var helt vildt og chokerende at blive domineret på den måde. Bagefter ville hun tages hårdt bagfra — som sagt så gjort. Fantastisk.”

Har du nogensinde gjort noget i sengen, du har fortrudt? “Jeg kom til at grine af en film i fjernsynet, mens en eks gav mig et blowjob. Hun blev sur og skred.”

Læs også: Læsernes dybeste sexhemmeligheder

Mr. Y

33 år, lærer, single

Hvad er det bedste, en kvinde kan gøre for dig i sengen? “Der er meget, der er det bedste! Hun skal være innovativ uden at overskride mine grænser. Please mig uden at være for let. Det skal være et spil, hvor der tirres, gives og tages i lige mål.”

Hvad er det værste? “At røre mig i noget, der kan betegnes som værende ‘i nærheden af min one way exit only’!”

Hvordan ser det ideelle knald ud for dig? “Min ekskæreste og jeg var vildt gode til at tilfredsstille hinanden, og vi kunne time at komme sammen. Det er der noget specielt over. Det er et hit, når man kan følges ad på den måde.”

Hvad er din ultimative fantasi? “At møde Jessica Alba på en ferie og så ellers have en laaang hed sommerromance. Eller Jennifer Aniston! Eller Scarlett Johansson!”

Hvad er det mærkeligste sted, du har haft sex? “På briksen hos min fysioterapeut … med kun et stofforhæng ud til venteværelset.”

Hvad har været din frækkeste seksuelle oplevelse? “Jeg tror, det var en honeymoon-agtig tur til Niagara Falls, hvor jeg og min daværende kæreste brugte tre dage på et luksuriøst bed and breakfast. Hun var syv år ældre end mig og lærte mig i de tre dage en hel del om at tilfredsstille en kvinde. Det var der, jeg første gang i mit liv oplevede en kvindelig sprøjteorgasme.”

Har du nogensinde gjort noget i sengen, du har fortrudt? “Jeg prøvede rollespil med en ældre kvinde. Hun ville have, at jeg skulle arrestere hende, og så skulle tingene køre derfra. På trods af en halv flaske whisky i blodet syntes jeg stadig, det var latterligt. Ikke grænseoverskridende, bare åndssvagt.”

Hvilke seksuelle hemmeligheder ville du ikke nævne for en partner? “Hvor mange eller få jeg har været sammen med. Det tror jeg vitterlig ikke gavner noget.”

 

Bragt første gang i Woman nr. 120.

Du vil (garanteret) også kunne lide